- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Οι γιοι των Wu-Tang Clan στα χνάρια των μπαμπάδων τους
Ο γιοι των Method Man, Ol’ Dirty Bastard, Ghostface Killah και U-God κυκλοφόρησαν το πρώτο τους τραγούδι σαν 2nd Generation Wu .
Ο γιοι των Method Man, Ol’ Dirty Bastard, Ghostface Killah και U-God έρχονται να ανανεώσουν τον ήχο των Wu-Tang Clan με δικό τους τραγούδι και hip hop crew.
Κρατήστε τα ονόματα: PXWER (γιoς του Method Man), Young Dirty Bastard (γιος του Ol' Dirty Bastard), Sun God (γιος του Ghostface Killah) και InteLL (γιος του U-God).
Είναι η νέα Wu-Tang γενιά, έτοιμοι να πάρουν τα σκήπτρα από τους πατεράδες τους, αν και το τελευταίο είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατον. Ίσως όμως έρχονται να ανανεώσουν τον ήχο του διάσημου hip hop crew από το Staten Island της Νέας Υόρκης αλλά και να γράψουν τη δική τους ιστορία.
Για την ώρα, έχουμε μόνο ένα δείγμα από τη δουλειά τους, το πρώτο κομμάτι που μόλις κυκλοφόρησαν σαν 2nd Generation Wu, με τίτλο «7.O.D». Ένα κομμάτι που μας πηγαίνει ηχητικά πίσω στις ένδοξες μέρες της hip hop των 90s αλλά με πολλά φρέσκα στοιχεία που αναδεικνύουν την ηλικία των μελών, όπως ακριβώς πρέπει.
Όλα αυτά, ενώ ήδη παίζεται με επιτυχία η σειρά «Wu-Tang: An American Saga» στο αμερικάνικο δίκτυο Hulu, ένα δραματοποιημένο πορτραίτο στη μικρή οθόνη γύρω από τα πρώτα χρόνια δημιουργίας των Wu-Tang Clan.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέα στοιχεία δείχνουν ότι η παγκόσμια ποπ γίνεται πολυγλωσσική - Τα ήδη που εκτοξεύονται σε δημοτικότητα
Ο Ουαλός κιθαρίστας νοσηλευόταν στην εντατική - Η οικογένειά του ανακοίνωσε τον θάνατό του με συγκινητικό μήνυμα
Μιλήσαμε με τον μαέστρο που θα διευθύνει την Καμεράτα στο «Τραύμα του πολέμου και το θαύμα της Αναγέννησης» στο Μέγαρο Μουσικής
Δύο ημέρες, δύο stages, με 25 ονόματα από τη διεθνή και εγχώρια σκηνή στο Onassis Ready
Λίγο πριν τη μεγάλη συναυλιακή τους επιστροφή στην Αθήνα και με το «Drift Like Home» να παίζει δυνατά οι Bonnie Nettles μοιράζονται ιστορίες από τον δρόμο
Η ανάρτηση του Γιώργου Γκικοδήμα για τον χαμό του φίλου και συνεργάτη του
Μιλήσαμε με τη διεθνώς καταξιωμένη φλαουτίστα με αφορμή το βιβλίο της «Opus Alexandrinum»
Από τη σύμπραξη του Γιάννη Σαββιδάκη με τη Vicky Bee Band μέχρι την εμφάνιση του Johnny Vavouras & The Cadillacs
Οι πρώτες του δηλώσεις μετά την κυκλοφορία του video clip του
Ο βιρτουόζος πιανίστας Ντένις Κοζούχιν ερμηνεύει όλα τα Κοντσέρτα του συνθέτη σε δύο συναυλίες
Από το ΧΙΠ ΧΟΠ CON 2026 μέχρι το «Μπλουζ του Μικρού Πρίγκιπα» του Γιάννη Αγγελάκα
Το δυναμικά ανερχόμενο αθηναϊκό dj duo μιλάει στην ATHENS VOICE
Η τελετή απονομής έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 23 Μαΐου
«Στον κατεξοχήν ανδροκρατούμενο κόσμο της τζαζ, οι χώροι για συζήτηση μεταξύ γυναικών είναι ελάχιστοι»
Δείτε το video clip που κάνει πρεμιέρα στο athensvoice.gr - Ο Βαγγέλης Ορφανίδης μιλά για το νέο single και την Αθήνα ως «σπίτι»
Κατά τη διάρκεια συναυλίας στην Πράγα
«Αυτό μας προκαλεί ναυτία και μας κάνει έξαλλους», δήλωσε ο Άλεξ Καπράνος
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.