Μουσικη

Η μεγάλη επιστροφή των Rage Against The Machine

Οι τελευταίες εξελίξεις μετά την ανακοίνωση της headline εμφάνισής τους στο Coachella

daad.jpg
Δημήτρης Αθανασιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Rage Against The Machine Coachella.jpg
© Kevin Winter/Getty Images/Ideal Image

Οι Rage Against The Machine ξανά μαζί: Οι συναυλίες που ανακοινώθηκαν, η διάλυση των Prophets Of Rage και τα τελευταία νέα της μπάντας που επιστρέφει.

Επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Forbes με μια ανάρτησή τους στο Instagram που συνόδευε η viral φωτογραφία από τις διαμαρτυρίες στη Χιλή, οι Rage Against The Machine θα δώσουν μια σειρά από συναυλίες το 2020, με τη headline εμφάνισή τους στο Coachella τον προσεχή Απρίλιο να ξεχωρίζει, επτά μήνες πριν τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ. Νωρίτερα, στα τέλη Μαρτίου, η επιδραστική ακτιβιστική μπάντα θα εμφανιστεί στο Τέξας, το Νέο Μεξικό και την Αριζόνα, σηματοδοτώντας την πρώτη κοινή συναυλιακή εμφάνιση των Zack De La Rocha, Tim Commerford, Brad Wilk και Tom Morello μετά τον Ιούλιο του 2011.

Τα ευχάριστα νέα διαδόθηκαν γρήγορα και ακολούθησε η ανακοίνωση του B-Real των Cypress Hill που γνωστοποίησε τη διάλυση του super group Prophets Of Rage, που είδαμε ζωντανά το φετινό καλοκαίρι στην Αθήνα.

«Ήταν μεγάλη τιμή που βρέθηκα στην ίδια σκηνή με αυτούς τους τύπους. Φοβερές αναμνήσεις μέσα σε ένα μικρό χρονικό διάστημα. Ήταν πολύ όμορφα για όσο καιρό διήρκησε και ελπίζω η μουσική μας να βοήθησε και να αποτέλεσε πηγή έμπνευσης. Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που βρεθήκαμε μαζί» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Έχοντας περάσει 19 χρόνια μετά το τελευταίο άλμπουμ τους «Renegades», παραμένει άγνωστο αν η ηχηρή επανένωση των Rage Against The Machine θα έχει ως αποτέλεσμα και την κυκλοφορία νέων τραγουδιών. Σίγουρα θα έχουν πολλά να πουν μετά από τόσα χρόνια σιωπής και θα δώσουν πολλούς λόγους σε όσους βρεθούν στις συναυλίες τους να φωνάξουν δυνατά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ