Μουσικη

Stand By Me

 Σήμερα στην Αβραμιώτου στεκόμαστε δίπλα τον Γιώργο Καντ.

4570-643697.jpg
Παναγιώτης Μένεγος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
35029-76684.jpg

Ο Γιώργος Κανταρτζόπουλος ανακάλυψε τον Απρίλιο του 2012 ότι έχει μια σπάνια περίπτωση λεμφώματος non hodgkin με εξέλιξη σε κεντρικό νευρικό σύστημα και εγκέφαλο. Πλέον είναι σε ένα σημείο που και τα δύο (κεφάλι και σώμα) χτυπάνε παράλληλα και μόνη λύση είναι η ακτινοθεραπεία σε ιδιωτικά νοσοκομεία με συγκεκριμένα μηχανήματα και εξοπλισμό. Όλες αυτές οι θεραπείες απαιτούν μεγάλα χρηματικά ποσά (για τις μισές χρειάζονται 9.000 ευρώ και έπονται κι άλλες).

Το δημόσιο νοσοκομείο σε τέτοιες περιπτώσεις δεν καλύπτει τα έξοδα (τα περισσότερα δεν παρέχουν καν αυτές τις θεραπείες) και σε όσα τις κάνουν η αναμονή είναι για μήνες, ενώ τα μηχανήματα είναι παλαιάς τεχνολογίας, με αποτέλεσμα την καταστροφή ζωτικών οργάνων που είναι δίπλα στους όγκους. Ο Γιώργος απολυμένος και ανασφάλιστος από τις αρχές του 2012, χρειάζεται βοήθεια.

Η SAE Athens οργανώνει σήμερα μια μουσική εκδήλωση, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στον Γιώργο. Θα παίξει η SAE Student Band και οι Music Virus από μουσικό σχολείο Αλίμου.

Στις 21.00 στο 6 d.o.g.s. (Αβραμιώτου 6-8) με είσοδο € 5, εδώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την ιστορία του Γ., ανάμεσα σε άλλες μουσικές σκέψεις. Κι επίσης να μάθετε πώς μπορείτε να συνεισφέρετε περαιτέρω στον δύσκολο αγώνα του…

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ