Μουσικη

Δείτε το ολοκαίνουργιο video της Άννας Ρεζάν

Για το τραγούδι της Let There Be Love

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Pussy Riot - Straight Outta Vagina (feat. Desi Mo & Leikeli47). Official Music Video

Ηθοποιός, μουσικός και σκηνοθέτης. Με σπουδές δημοσιογραφίας, χορού, τραγουδιού, υποκριτικής, μόντελινγκ,  ρόλους σε τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές, συχνά ταξίδια στην Αμερική. Η Άννα Ρεζάν Κριτσέλη  ξεκίνησε την καριέρα της στις αρχές της εφηβείας της εμφανιζόμενη σε ελληνικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, με πιο αξιοσημείωτες τις εμφανίσεις της στο τηλεοπτικό δράμα του 2008, Ματωμένα Χώματα και ως πρωταγωνίστρια στη κωμωδία του 2010, ShowBitch.

Ο πρώτος συν-πρωταγωνιστικός ρόλος της σε μεγάλου μήκους παραγωγή με διεθνή διανομή ήταν στο La Commedia di Amos Poe, μια νέα προσέγγιση της Θείας Κωμωδίας του Δάντη από τον Amos Poe, με πρωταγωνιστή τον Roberto Benigni που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας το 2010. Το 2011, έκανε το ντεμπούτο της ως τραγουδίστρια με την κυκλοφορία του Let There Be Rain και ήταν συν-παραγωγός του μουσικού video του τραγουδιού που γυρίστηκε στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, σε σκηνοθεσία Aksel Stasny και παραγωγή των Boman Modine και Hannah Rose Fierman. Στις ΗΠΑ, το τραγούδι μεταδόθηκε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της στην ραδιοφωνική εκπομπή του CBS, Zodiac Divas, με τον Colby Jensen.

Στις αρχές του 2015 ξεκίνησε τα γυρίσματα για την ταινία Dance Fight Love Die: With Mikis Theodorakis on the Road σε σκηνοθεσία του Αστέρη Κούτουλα. Το 2016 την βρίσκει να σκηνοθετεί ένα μεγάλου μήκους ντοκιμαντέρ για τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Αυτό είναι το νέο της single της  “Let There Be Love” και κυκλοφορεί από την Minos EMI.

Άννα ΡεζάνΆννα Ρεζάν

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ