- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
GEORGE APERGIS Presents:
MODULAR VOICES
Intelligent Electronic Dance Music dj-sets from Vinyl’s.
Το τρίτο μέρος των Modular Voices είναι ένα σύνολο από κλασικά electronica ατμοσφαιρικά κομμάτια θεωρούμενα και έως επιρροές του George Apergis, έχοντας τον τίτλο "Influential Muzik vol.1"
Modular Voices #3
Influential Muzik vol.1
01. Vagelis - Albedo 0.39 - RCA (1976)
02. Innerzone Oechestra - Architecture (10" Mix) - Planet E (1999)
03. The Future Sound of London - Cascade Part 3 - Virgin (1993)
04. Neutron 9000 - Empire - Rising High records (1994)
05. The Art of Noise - Ode To Don Jose - China records (1990)
06. Electric Circus - Snow - Virgin (1989)
07. As One - What Might Have Been - New Electronica (1995)
08. Tangerine Dream - Love on a Real Train (original) – Virgin / Love Triangle Music (1984)
09. The KLF - What Time is Love? (Virtual Reality Mix) - KLF Communications (1990)
10. The Art of Noise - Opus 4 - China records (1990)
11. The Art of Noise - A Nation Rejects - China records (1986)
12. The Sabres of Paradise - Haunted Dancehall (As Performed by in the Nursery) - Warp (1995)
13. Mike Oldfield - Sentinel (Tubular Bells II) - Wea (1992)
Every Thursday @ 21:00 on Athens Voice Radio www.athensvoice.gr
http://www.facebook.com/pages/George-Apergis-Official-Fan-Page/204245879...
http://www.discogs.com/artist/George+Apergis
email: reverb@modularexpansion.gr

George Apergis
Ιδρυτής των Modular Expansion events ξεκίνησε την μουσική του καριέρα έως Hip-Hop DJ αρχές των 90s και αργότερα έως Techno dj και διοργανωτής, εξακολουθεί να είναι ένας από τους λίγους εκλεκτούς έλληνες djs που παίζουν μόνο με βυνίλια. Ο ήχος του κυμαίνεται ανάλογα, από deep minimal techno σε tech house και φυσικά 80s και 90s classics βυνίλια όπως ο ίδιος ξέρει να μιξάρει με την μοναδική του τεχνική.
Τελευταία του κυκλοφορία είναι το "Quelle" στην Sabotage records, έχει επίσης κυκλοφορίες σε labels όπως Omega Audio, F2 Recordings και unGleich records. Κυκλοφόρησε τρεις cd συλλογές σε συνεργασία με το Freeze mgzn. Το 2008 ήταν η κυκλοφορία ενός μίνι album με τίτλο "Remember" περιέχοντας και ένα remix από τον Dave Tarrida στην In Fact records. Αργότερα ακολούθησε μια συνεργασία με τον Christian Cambas με αποτέλεσμα δυο κυκλοφορίες σε Bellboy & Audio Therapy records. Έχει στο ενεργητικό του remixes στους VGO στο “Robot Flense” στην Treble Death System records και στον De Vox στο "Bring It Again" για την Housevisions records.
Μέλος της εφημερίδας Athens Voice και του περιοδικού Soul, όπου μόλις άρχισε την ραδιοφωνική εκπομπή “Modular Voices” στο Athens Voice web radio, έως αρθρογράφος έχει συνεργαστεί με πολλά περιοδικά οπως Oxy, Partysan, Freeze, Lemon, Fast Forward ενώ συνεχίζει την στήλη του “Dj- Stories” στο Sound Maker προωθώντας το Techno στην Ελλάδα.
Ως διοργανωτής και dj έχει συνεργαστεί με τους Funk D Void, Alexander Kowalski, Pacou, Chris Cowie, Dave Tarrida, Adam Beyer, Carl Cox, dj Rolando, Minilogue, Sender Berlin, Darren Price των Underworld, Substance, Vainqueur, Diego, Yunus Guvenen και άλλους. Με πολλά ευρωπαϊκά gigs όπως στο θρυλικό Tresor του Βερολίνου, στα πασίγνωστα clubs της Βαρκελώνης, Macarena και Moog στα Gorod, Neo, Open Kafe, Severnoe Depo & Atoll στην Μόσχα, στο Luzztro στην Βαρσοβία και events στα γνωστότερα ελληνικά festivals και clubs. Σύντομα αναμένεται η Modular Expansion records !!!
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι απάντησε η κοπέλα σε όσους την αποδοκίμασαν
Μία από τις καλύτερες metal βραδιές στην Πλατεία Νερού
Το (What's the Story) Morning Glory? αφήνει πίσω το ιστορικό Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band
Πόσες φωνές και ιδιότητες μπορούν να κατοικούν μέσα σ’ ένα σώμα;
Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο ο εμβληματικός fronman του νεοϋορκέζικου hardcore συγκροτήματος
Ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του Θεσσαλονικιού μουσικού
Από τον Γιώργο Ζαμπέτα στο Happening, τους Magic De Spell και τη Rockarolla. Θυμάται το καλοκαίρι που ξεκίνησαν όλα και μιλά για μια ζωή που κύλησε ολόκληρη μέσα στη μουσική
Ζητούν μποϊκοτάζ πριν τις συναυλίες
«Μας άφησες θησαυρούς Μαίρη Λίντα»
«Το πιο δύσκολο είναι ότι δεν μπορώ να σε αγγίξω», έγραψε η κόρη του Πρίγκηπα του Σκότους
Η νέα τραγουδοποιός μιλά για το πρώτο της single, την άδεια Θεσσαλονίκη, το κρασί και τη νοσταλγία που, όταν βρίσκει ρυθμό, παύει να κοιτάζει πίσω.
2 ημέρες, 2 stages κάθε μέρα, 13 ώρες μουσικής ημερησίως, 18+ διεθνείς artists
Η βιρτουόζος βιολίστρια μιλά στην ATHENS VOICE για την εμφάνισή της στο 12ο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου
«Επιβλήθηκε ως κορυφαία ερμηνεύτρια, χάρη στο μεγάλο ταλέντο της, το οποίο ποτέ δεν σπατάλησε»
Τραγούδησε για τον έρωτα και τον χωρισμό, σημαδεύοντας μια ολόκληρη εποχή
Η ζωή, οι συνεργασίες και η διαδρομή μιας γυναίκας που σημάδεψε το ελληνικό τραγούδι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.