- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ejekt Festival
Τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής στο φεστιβάλ του καλοκαιριού
To φετινό φεστιβάλ και πάλι στην Πλατεία Νερού με headliners τον Parov Stelar που μόλις κυκλοφόρησε το άλμπουμ του «The Demon Diaries» και τον DJ και παραγωγό Steve Aoki. Το διευρυμένο line up συμπληρώνουν οι Kadebostany, οι Glasvegas, oι Μοοn Duo του Ripley Johnson (Wooden Shjips) και της Sanae Yamada, oι Ace2Ace, ο DJ δίδυμο των Johnny Gerontakis και MC Steve και οι Night Knight, προσωπικό σχήμα του ντράμερ των Planet of Zeus, Σεραφείμ Γιαννακόπουλου μετά τη πρόσφατη κυκλοφορία του άλμπουμ τους «God Is A MotherF*cker».
O μετρ του electro swing Parov Stelar επιστρέφει με το νέο διπλό άλμπουμ “The Demon Diaries”, το οποίο και θα παρουσιάσει μαζί με hits όπως “The Sun”, “La Calatrava”, “The Princess”, “The Phantom.”
O παγκοσμίου φήμης και παραδοξότητας παραγωγός και DJ Steve Aoki επανέρχεται με το νέο του άλμπουμ "Neon Future'' στο οποίο συνεργάζεται με πολλά και διαφορετικά ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, όπως οι will.i.am, Fall Out Boy, Empire of the Sun, Bonnie McKee και άλλοι.

To ντουέτο των Kadebostany ακούστηκε με τα τραγούδια "Walking with a Ghost", "Castle in the Snow" και τη διασκευή του τραγουδιού "Crazy In Love" της Beyoncé.

Οι Σκωτσέζοι Glasvegas ξεκίνησαν δυνατά με το ντεμπούτο του 2008 και έρχονται για πρώτη φορά στην Αθήνα με το νέο τους υλικό.

Oι Μοοn Duo, το space-kraut rock σχήμα του Ripley Johnson των Wooden Shjips και της Sanae Yamada επιστρέφει για μια ακόμη εμμονική ψυχεδελική εμπειρία.

Πλατεία Νερού, Ολυμπιακός Πόλος Φαλήρου, 210 9636845. Είσοδος €35, 70. Ταμείο €40, 90. Προπώληση: www.ticketarena.gr, www.viva.gr, Public, Παπασωτηρίου, SevenSpots, Ιανός, MediaMarkt. Στις 15/7
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Kαθώς για περίπου τρία χρόνια ζούσε σε ένα μικρό τροχόσπιτο
Ο Νόαμ Μπετάν θα ερμηνεύσει το «Michelle»
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός εντυπωσιάζει στο πρώτο single Burial από τη νέα ταινία της A24
Η ζωντανή εκτέλεση του Acquiesce από το Γουέμπλεϊ εντάσσεται αποκλειστικά στο Help(2) για την ενίσχυση του War Child
Ο καλλιτέχνης παρουσίασε το «Ferto» ζωντανά στη σκηνή
Αποκαλυπτήρια του έργου που απεικονίζει τον σερ Έλτον Τζον, τον σύζυγό του, τα παιδιά τους και τα αγαπημένα τους λαμπραντόρ
Το «Long Long Road» θα περιλαμβάνει συνεργασίες με τους Μπίλι Στρινγκς και Σέριλ Κρόου
Ένα πρότζεκτ που ταξιδεύει σε σχολεία της Ελλάδας, μυώντας τους μαθητές γυμνασίων στον κόσμο της όπερας
Ο 30χρονος ράπερ σχεδιάζει να επανατοποθετήσει το πανάκριβο κόσμημα με νέους μηχανισμούς στήριξης
Οι παραγωγοί του Voice 102.5 μιλούν για το ραδιόφωνο
H τραγουδίστρια επιστρέφει με περιοδεία για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια
Ο 70χρονος ρόκερ μιλά ανοιχτά για την εξάρτηση και τις ακραίες επιλογές που έκανε για να ξεφύγει από τα ναρκωτικά
Ξεχωρίζουμε τη συνάντηση της Χάρις Αλεξίου με τις Rainbow Mermaids στο Μουσείο Μαρία Κάλλας
Η viral «τραγουδο-ηθοποιός» μιλάει για τη διαδρομή της, τη σχέση της με τη μουσική και τις λέξεις αλλά και για τα «Πυροτεχνήματα»
Η μεγάλη γιορτή της μουσικής ξεκινά στις 7 Μαρτίου και ολοκληρώνεται στις 3 Απριλίου
Ο σολίστας Κίριλ Γκερσταϊν συμπράττει με την Chamber Orchestra of Europe σε δυο μοναδικές συναυλίες
11,5 εκατομμύρια άνθρωποι έκαναν sign-up για τα εισιτήρια presale
...και πώς οι πλατφόρμες το συνέδεσαν απευθείας με την υπόθεση Έπσταϊν
Πότε αναμένεται να κυκλοφορήσει
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.