Κινηματογραφος

Κάλουμ Τέρνερ: Σιγή ιχθύος για τις φήμες που τον θέλουν ως επόμενο Τζέιμς Μποντ

Ο Βρετανός ηθοποιός θεωρείται πλέον φαβορί για τον ρόλο του 007 - Φουντώνει η συζήτηση για τον διάδοχο του Ντάνιελ Κρεγκ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Κάλουμ Τέρνερ δεν σχολιάζει τις φήμες ότι θα γίνει ο νέος Μποντ, παρά το ότι θεωρείται φαβορί - Συνεχίζονται οι εικασίες για τον επόμενο 007 και το νέο καστ.
Ο Κάλουμ Τέρνερ αρνείται να σχολιάσει τις φήμες για τον ρόλο του 007 στην επόμενη ταινία Τζέιμς Μποντ © EPA/Eduardo Lima

Ο Κάλουμ Τέρνερ δεν σχολιάζει τις φήμες ότι θα γίνει ο νέος Μποντ, παρά το ότι θεωρείται φαβορί - Συνεχίζονται οι εικασίες για τον επόμενο 007 και το νέο καστ.

Ο Κάλουμ Τέρνερ αρνήθηκε να σχολιάσει τις φήμες ότι μπορεί να είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ, παρά τη μεγάλη συζήτηση γύρω από το όνομά του.

Ο πρωταγωνιστής του Eternity έχει πρόσφατα αναδειχθεί σε φαβορί των στοιχηματικών εταιρειών για τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ, με την Coral να αναφέρει τον Δεκέμβριο ότι είχε απόδοση 7-4 για να διαδεχθεί τον Ντάνιελ Κρεγκ, μπροστά από ονόματα όπως ο Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον και ο Χένρι Κάβιλ.

Ο ηθοποιός ρωτήθηκε σχετικά στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου, όπου προωθούσε τη νέα του ταινία Rosebush Pruning. Δημοσιογράφος τον ρώτησε: «Εδώ και εβδομάδες υπάρχουν εικασίες ότι είστε ο επόμενος Τζέιμς Μποντ. Πώς το διαχειρίζεστε; Μπορείτε να ζείτε και να δουλεύετε κανονικά;»

Ο Τέρνερ απάντησε: «Έχεις δίκιο, είναι πολύ νωρίς για αυτή την ερώτηση. Δεν θα το σχολιάσω. Ευχαριστώ». Ο συμπρωταγωνιστής του, Τρέισι Λετς, αστειεύτηκε λέγοντας: «Συγγνώμη, εγώ είμαι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ». Ο Τέρνερ ανταπέδωσε το αστείο: «Τρέισι, νόμιζα ότι δεν θα το έλεγες σε κανέναν!»

Οι φήμες συνεχίζονται, παρά το περσινό δημοσίευμα του Deadline που ανέφερε ότι η Amazon —η οποία ανέλαβε τον δημιουργικό έλεγχο του franchise το 2025— αναζητά «φρέσκο πρόσωπο» και «άγνωστο» ηθοποιό για τον ρόλο.

Έχει επιβεβαιωθεί ότι ο σκηνοθέτης του Dune, Ντενί Βιλνέβ, θα αναλάβει τη νέα ταινία, ενώ το σενάριο θα γράψει ο δημιουργός του Peaky Blinders, Στίβεν Νάιτ.

Παράλληλα, η Τσάρλι XCX σχολίασε το ενδεχόμενο να ηχογραφήσει το επόμενο τραγούδι του Μποντ, λέγοντας ότι δεν θεωρεί πως «είναι φτιαγμένη για αυτό», αλλά πρόσθεσε: «Ποτέ μη λες ποτέ». Ο Νόελ Γκάλαχερ δήλωσε επίσης ότι θα ήταν «τιμή» για τους Oasis να αναλάβουν το επόμενο Bond theme.

Τέλος, πέρυσι το καλοκαίρι επιβεβαιώθηκε ότι ο Τέρνερ αρραβωνιάστηκε την Ντούα Λίπα, με τη τραγουδίστρια να δηλώνει στην British Vogue: «Είναι πολύ συναρπαστικό. Η απόφαση να γεράσουμε μαζί, να χτίσουμε μια ζωή και να είμαστε καλύτεροι οι φίλοι για πάντα, είναι ένα πραγματικά ξεχωριστό συναίσθημα».

(Με πληροφορίες ΝΜΕ)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY