Κινηματογραφος

Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Τζένιφερ Λόρενς στη νέα ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε

Οι δύο βραβευμένοι με Όσκαρ ηθοποιοί ξανά συμπρωταγωνιστές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και η Τζένιφερ Λόρενς πρωταγωνιστούν στη νέα ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε, βασισμένη στο μυθιστόρημα «What Happens At Night».
Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Τζένιφερ Λόρενς ενώνουν δυνάμεις με τον Μάρτιν Σκορσέζε σε νέα ταινία © EPA/Tolga Akmen | EPA/Guillaume Horcajuelo

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και η Τζένιφερ Λόρενς πρωταγωνιστούν στη νέα ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε, βασισμένη στο μυθιστόρημα «What Happens At Night».

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και η Τζένιφερ Λόρενς θα πρωταγωνιστήσουν στη νέα ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε, η οποία είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα «What Happens At Night» (Τι Συμβαίνει τη Νύχτα).

Οι δύο βραβευμένοι με Όσκαρ ηθοποιοί Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Τζένιφερ Λόρενς είχαν συνεργαστεί ξανά στην ταινία-σάτιρα για την κλιματική αλλαγή «Μην Κοιτάτε Πάνω» (2021), ενώ ο Ντι Κάπριο και ο Σκορσέζε έχουν συνεργαστεί σε έξι προηγούμενα πρότζεκτ, με πιο πρόσφατο το «Οι Δολοφόνοι του Ανθισμένου Φεγγαριού» (2023).

Σύμφωνα με το Deadline, το επόμενο κοινό τους πρότζεκτ θα είναι το «What Happens At Night», ένα μυθιστόρημα του Πίτερ Κάμερον που εκδόθηκε το 2020. Η ιστορία ακολουθεί ένα αμερικανικό ζευγάρι που ταξιδεύει σε μια μικρή ευρωπαϊκή πόλη για να υιοθετήσει ένα μωρό. Μόλις φτάσουν σε ένα μεγάλο, σχεδόν έρημο ξενοδοχείο, συναντούν πολυάριθμους παράξενους ανθρώπους.

Το άρθρο αναφέρει ότι ο Ντι Κάπριο επέλεξε αυτό το πρότζεκτ ανάμεσα σε πολλά άλλα, συμπεριλαμβανομένης μιας βιογραφικής ταινίας για τον Ίβελ Νι βελ, σε σκηνοθεσία του Ντέιμιεν Σαζέλ («La La Land»). Η StudioCanal θα είναι η εταιρεία παραγωγής της ταινίας, σε συνεργασία με την Apple Original Films, η οποία χρηματοδότησε και την ταινία «Οι Δολοφόνοι του Ανθισμένου Φεγγαριού».

Η είδηση έρχεται λίγο πριν την κυκλοφορία της τελευταίας ταινίας του ηθοποιού του «Τιτανικού», του θρίλερ «One Battle After Another» (Μία Μάχη Μετά την Άλλη), σε σκηνοθεσία του Πολ Τόμας Άντερσον. Η ταινία έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές και ο σταρ υποδύεται έναν πρώην επαναστάτη που μάχεται για να σώσει την κόρη του. Η ταινία βγαίνει στους κινηματογράφους στις 26 Σεπτεμβρίου.

Εν τω μεταξύ, η Τζένιφερ Λόρενς πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στο δράμα «Die, My Love» (Πέθανε, Αγάπη Μου), μαζί με τον Ρόμπερτ Πάτινσον, το οποίο έκανε πρεμιέρα στις Κάννες τον Μάιο. Η ταινία αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 14 Νοεμβρίου.

(Με πληροφορίες του ΝΜΕ)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Τιμοτέ Σαλαμέ στην ταινία «Marty Supreme» σε σκηνοθεσία Τζος Σάφντι
Marty Supreme: Το Όσκαρ στον κύριο Τιμοτέ Σαλαμέ, παρακαλώ

Η εντυπωσιακή παράσταση του 30χρονου ηθοποιού δίνει το έναυσμα στον σκηνοθέτη Τζος Σάφντι για να παρουσιάσει ένα σκληρό δράμα γύρω από την προσωπική μοναξιά και τη σημασία τού να κυνηγάς το όνειρό σου

Ύβρις της ανθρωπότητας
Η ύβρις της ανθρωπότητας: Το ντοκιμαντέρ του Γιώργου Αυγερόπουλου προκαλεί βαθιά ανησυχία

Ο δημιουργός ποντάρει στην αίσθηση που προκαλεί η δύναμη της εικόνας, που «αφηγείται» την καταστροφική κλιματική αλλαγή σε συνδυασμό με τον εξωφρενικό τρόπο που το παρελθόν συναντιέται με το μέλλον. 

Kontinental 25
Kontinental 25: Ο Ράντου Ζούντε εναντίον όλων

Με ειρωνικές μπηχτές για τα τετριμμένα πλέον ευρωπαϊκά συνθήματα περί ισότητας ή αδελφοσύνης και με οξεία ματιά πάνω στο θέμα της ατομικής ευθύνης, ο ρουμάνος σκηνοθέτης υπογράφει ένα στιβαρό δράμα

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY