- CITY GUIDE
- PODCAST
-
21°
Ο Πολ Μέσκαλ θα τραγουδήσει ο ίδιος στις βιογραφικές ταινίες για τους Beatles
Ο γνωστός ηθοποιός επιβεβαίωσε ότι θα κάνει μαθήματα φωνητικής - Συνάντησε τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ
Ο Πολ Μέσκαλ θα τραγουδήσει ο ίδιος στις επερχόμενες ταινίες για τους Beatles και αποκάλυψε πως γνώρισε προσωπικά τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ.
Ο Πολ Μέσκαλ αποκάλυψε ότι θα τραγουδήσει ο ίδιος στις επερχόμενες βιογραφικές ταινίες για τους Beatles, ενώ επιβεβαίωσε ότι έχει ήδη συναντηθεί με τον Πολ Μακάρτνεϊ, τον οποίο θα υποδυθεί.
Ο Σαμ Μέντες ετοιμάζει τέσσερις ταινίες για τους Beatles και νωρίτερα φέτος, έγινε γνωστό ότι οι Χάρις Ντίκινσον, Πολ Μέσκαλ, Μπάρι Κίγκαν και Τζόζεφ Κουίν θα υποδυθούν τους Fab Four. Ο Ντίκινσον θα υποδυθεί τον Τζον Λένον, ο Κίγκαν τον Ρίνγκο Σταρ και ο Κουίν τον Τζορτζ Χάρισον.
Οι ταινίες αναμένεται να κυκλοφορήσουν τον Απρίλιο του 2028 και ο Μέντες τις έχει περιγράψει ως «ταινίες που βλέπονται απνευστί». Σε νέα του συνέντευξη στο IndieWire, ο Μέσκαλ αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες για το πρότζεκτ.
Ερωτηθείς αν είχε συναντήσει τον πραγματικό Μακάρτνεϊ, ο Μέσκαλ απάντησε: «Έχω συναντηθεί μαζί του, ναι. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Είναι τρελό να το λέω, αλλά έχω περάσει χρόνο με αυτόν τον άνθρωπο, πόσο μάλλον να τον υποδυθώ». Όταν ρωτήθηκε αν θα τραγουδήσει ο ίδιος, επιβεβαίωσε: «Ναι, ναι, απολύτως ναι».
Τον Μάιο, ο συμπρωταγωνιστής του Μέσκάλ, Μπάρι Κίγκαν, μίλησε για τη συνάντησή του με τον Ρίνγκο Σταρ πριν υποδυθεί τον ντράμερ στις ταινίες. Περιγράφοντας το άγχος του όταν συνάντησε τον θρύλο, ο Ιρλανδός είπε: «Όταν του μιλούσα, δεν μπορούσα να τον κοιτάξω. Ήμουν νευρικός, όπως τώρα. Αλλά μου είπε: “Μπορείς να με κοιτάξεις”», θυμάται. «Η δουλειά μου είναι να τον παρατηρώ και να αφομοιώνω τους τρόπους του και να τον μελετώ. Θέλω να τον κάνω ανθρώπινο και να μεταφέρω συναισθήματα και όχι απλά να τον μιμούμαι».
Ωστόσο, δεν έχουν γίνει όλα τα κάστινγκ δεκτά με ενθουσιασμό. Η αδελφή του Λένον, Τζούλια Μπερντ, μίλησε τον Απρίλιο για τον Ντίκινσον που θα υποδυθεί τον αδελφό της, λέγοντας ότι πιστεύει ότι ένας ηθοποιός από το Λίβερπουλ θα έπρεπε να τον υποδυθεί. «Κανείς άλλος δεν μπορεί να αποδώσει αυτή τη χροιά του Λίβερπουλ», είπε, «κανείς».
(Με πληροφορίες του ΝΜΕ)
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έμπνευση από τη σκοτεινή αίθουσα και την έρημο φέρει η οπτική ταυτότητα της διοργάνωσης
Οι ταινίες που αξίζει να δούμε στις σκοτεινές αίθουσες
Ένα διάσημο bestseller της Κόλιν Χούβερ δίνει πνοή στο ψυχολογικό θρίλερ με το λαμπερό καστ και μια ενδιαφέρουσα ανατροπή στο δεύτερο μέρος
To φιλμ έσκισε στη Γαλλία, με περισσότερα από 2,9 εκατομμύρια εισιτήρια.
Η ταινία απέσπασε ειδικό βραβείο της επιτροπής στο Φεστιβάλ Βενετίας και καταχειροκροτήθηκε για 25 λεπτά.
Ένα φιλμ που κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τον πλανήτη.
Η χριστουγεννιάτικη κωμωδία «The Man with the Bag» θα είναι διαθέσιμη στο Prime Video από τις 2 Δεκεμβρίου
19 χρόνια μετά το πρώτο ταξίδι, το Animasyros έχει γίνει μέρος της ζωής της Ερμούπολης
Εξελίσσεται σε μία από τις πιο αμφιλεγόμενες κυκλοφορίες της χρονιάς
Οι θέσεις από την εξηκοστή ως την εικοστή πρώτη
Εξελίσσεται σε μία από τις πιο αμφιλεγόμενες κινηματογραφικές κυκλοφορίες της χρονιάς
Από το «Top Gun: Maverick» και το «Anyone But You» μέχρι την αποτυχία του «The Running Man»
Ο διεθνούς φήμης σκηνοθέτης αναλαμβάνει ρόλο curator στο κινηματογραφικό φεστιβάλ της Αθήνας
Ολοκληρώθηκε στη Σύρο το 19ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων
Ο 80χρονος ηθοποιός αποκάλυψε ότι η εμμονή του με τη φυσική του κατάσταση τον οδήγησε σε διατροφική διαταραχή
Στο πλευρό της ο Τομ Χόλαντ και η Μάργκαρετ Κουάλεϊ σε σκηνοθεσία Πολ Κινγκ
Το «εξωφρενικό crowd pleaser» στο Artbox Fargani
Γεννημένη στη Χίο το 1945 με καταγωγή από το Αϊβαλί είχε μακρά καριέρα στο θέατρο και τον κινηματογράφο
Η πρώτη ταινία «Saw» έκανε πρεμιέρα το 2004 στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance
Το χολιγουντιανό πρωταγωνιστικό δίδυμο ενώνει τις δυνάμεις του για τέταρτη φορά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.