- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Πολ Μέσκαλ θα τραγουδήσει ο ίδιος στις βιογραφικές ταινίες για τους Beatles
Ο γνωστός ηθοποιός επιβεβαίωσε ότι θα κάνει μαθήματα φωνητικής - Συνάντησε τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ
Ο Πολ Μέσκαλ θα τραγουδήσει ο ίδιος στις επερχόμενες ταινίες για τους Beatles και αποκάλυψε πως γνώρισε προσωπικά τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ.
Ο Πολ Μέσκαλ αποκάλυψε ότι θα τραγουδήσει ο ίδιος στις επερχόμενες βιογραφικές ταινίες για τους Beatles, ενώ επιβεβαίωσε ότι έχει ήδη συναντηθεί με τον Πολ Μακάρτνεϊ, τον οποίο θα υποδυθεί.
Ο Σαμ Μέντες ετοιμάζει τέσσερις ταινίες για τους Beatles και νωρίτερα φέτος, έγινε γνωστό ότι οι Χάρις Ντίκινσον, Πολ Μέσκαλ, Μπάρι Κίγκαν και Τζόζεφ Κουίν θα υποδυθούν τους Fab Four. Ο Ντίκινσον θα υποδυθεί τον Τζον Λένον, ο Κίγκαν τον Ρίνγκο Σταρ και ο Κουίν τον Τζορτζ Χάρισον.
Οι ταινίες αναμένεται να κυκλοφορήσουν τον Απρίλιο του 2028 και ο Μέντες τις έχει περιγράψει ως «ταινίες που βλέπονται απνευστί». Σε νέα του συνέντευξη στο IndieWire, ο Μέσκαλ αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες για το πρότζεκτ.
Ερωτηθείς αν είχε συναντήσει τον πραγματικό Μακάρτνεϊ, ο Μέσκαλ απάντησε: «Έχω συναντηθεί μαζί του, ναι. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Είναι τρελό να το λέω, αλλά έχω περάσει χρόνο με αυτόν τον άνθρωπο, πόσο μάλλον να τον υποδυθώ». Όταν ρωτήθηκε αν θα τραγουδήσει ο ίδιος, επιβεβαίωσε: «Ναι, ναι, απολύτως ναι».
Τον Μάιο, ο συμπρωταγωνιστής του Μέσκάλ, Μπάρι Κίγκαν, μίλησε για τη συνάντησή του με τον Ρίνγκο Σταρ πριν υποδυθεί τον ντράμερ στις ταινίες. Περιγράφοντας το άγχος του όταν συνάντησε τον θρύλο, ο Ιρλανδός είπε: «Όταν του μιλούσα, δεν μπορούσα να τον κοιτάξω. Ήμουν νευρικός, όπως τώρα. Αλλά μου είπε: “Μπορείς να με κοιτάξεις”», θυμάται. «Η δουλειά μου είναι να τον παρατηρώ και να αφομοιώνω τους τρόπους του και να τον μελετώ. Θέλω να τον κάνω ανθρώπινο και να μεταφέρω συναισθήματα και όχι απλά να τον μιμούμαι».
Ωστόσο, δεν έχουν γίνει όλα τα κάστινγκ δεκτά με ενθουσιασμό. Η αδελφή του Λένον, Τζούλια Μπερντ, μίλησε τον Απρίλιο για τον Ντίκινσον που θα υποδυθεί τον αδελφό της, λέγοντας ότι πιστεύει ότι ένας ηθοποιός από το Λίβερπουλ θα έπρεπε να τον υποδυθεί. «Κανείς άλλος δεν μπορεί να αποδώσει αυτή τη χροιά του Λίβερπουλ», είπε, «κανείς».
(Με πληροφορίες του ΝΜΕ)
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
H ταινία θα επικεντρώνεται στο «Breakfast at Tiffany’s»
Από το 1960 ως σήμερα έχουμε μια πληθώρα από ταινίες βασισμένες σε αληθινά εγκλήματα
H τελευταία της κινηματογραφική εμφάνιση ήταν το 2014 στην ταινία «Silver Skies»
Αποκαλύφθηκαν οι λεπτομέρειες της πλοκής και οι νέες προσθήκες στο καστ
Καλύτερη Ταινία Μυθοπλασίας - «Ύμνοι» από την επιτροπή για την ερμηνεία του Βασίλη Μπισμπίκη
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Η ζωή, η καριέρα και η κληρονομιά του στην ποπ κουλτούρα.
Η εμβληματική μονομαχία στο Κολοσσαίο και η σχέση τους πίσω από τις κάμερες
Πέθανε στα 86 του ο θρύλος των πολεμικών τεχνών - Το αγαπημένο του «fact»
Πρεμιέρα στις αίθουσες στις 6 Νοεμβρίου
Μέρος των γυρισμάτων της πολυσυζητημένης παραγωγής έχει ήδη πραγματοποιηθεί σε Ύδρα και Χαλκίδα
Η Apple αποκάλυψε το πρώτο στιγμιότυπο από το ατμοσφαιρικό θρίλερ που γυρίζεται στην Πράγα
Έφτασε τις 718,6 εκατ. προβολές
Η Pop Mart και η Sony Pictures ανακοίνωσαν τη μεταφορά των δημοφιλών λούτρινων στο σινεμά
H αντισυμβατική βιογραφία της πιο αινιγματικής λογοτεχνικής μορφής
Ο θρύλος της υποκριτικής θα «πρωταγωνιστήσει» στο δράμα «As Deep As the Grave»
Οι πρώτες σκηνές από το φινάλε της επικής τριλογίας του Ντενί Βιλνέβ ενθουσιάζουν τους fans
Μια διαφορετική και αρκετά έξυπνη sci-fi περιπέτεια
Δράμα με φόντο τον γεμάτο λάμψη κόσμο της υψηλής ραπτικής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.