Κινηματογραφος

Αποθέωση για το «Bugonia» στη Βενετία: 7λεπτο standing ovation για τον Γιώργο Λάνθιμο και την Έμα Στόουν

Χειροκροτήματα και υποκλίσεις μετά την πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αποθέωση για το «Bugonia» στη Βενετία: 7λεπτο standing ovation για τον Γιώργο Λάνθιμο και την Έμα Στόουν
© EPA/ETTORE FERRARI

Αποθέωση για το «Bugonia» στη Βενετία: 7λεπτο standing ovation για τον Γιώργο Λάνθιμο και την Έμα Στόουν 

Η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, «Bugonia», έκανε το βράδυ της Πέμπτης παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας. Πρόκειται για την ένατη μεγάλου μήκους ταινία του πολυτάλαντου σκηνοθέτη και το αγγλόφωνο ριμέικ της νοτιοκορεάτικης ταινίας του 2003 «Save the Green Planet», σε σενάριο και σκηνοθεσία του Τζανγκ Τζουν-Γουάν.

Η ιστορία ακολουθεί δύο φίλους, παθιασμένους με θεωρίες συνωμοσίας, που απάγουν τη διευθύνουσα σύμβουλο μιας μεγάλης εταιρείας, πιστεύοντας πως είναι εξωγήινη με σκοπό να καταστρέψει τη Γη.

BUGONIA - Official Trailer [HD] - Only in Theaters October 24

Με το τέλος της προβολής, η αίθουσα γέμισε με παρατεταμένα χειροκροτήματα. Η Στόουν, ο Τζέσι Πλέμονς, ο Λάνθιμος, η Αλίσια Σίλβερστοουν και ο σεναριογράφος, Γουίλ Τρέισι, δέχτηκαν ένα standing ovation 7 λεπτών με τον Έλληνα σκηνοθέτη και το καστ της ταινίας να υποκλίνονται αρκετές φορές.

Πηγή: Variety

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY