Κινηματογραφος

Beetlejuice Beetlejuice: Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ του σίκουελ

Πότε θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Beetlejuice Beetlejuice: Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ του σίκουελ - Πότε θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες
Beetlejuice Beetlejuice: Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ του σίκουελ - Πότε θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες

Beetlejuice Beetlejuice: Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ του σίκουελ - Πότε θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες

Tο πολυαναμενόμενο τρέιλερ του ακόμα πιο πολυαναμενόμενου sequel του «Beetlejuice Beetlejuice» με πρωταγωνιστές τους Μάικλ Κίτον, Γουινόνα Ράιντερ και Τζένα Ορτέγκα είδε επιτέλους το φως της δημοσιότητας.

BEETLEJUICE BEETLEJUICE | Official Trailer

Πρόκειται για την συνέχεια του πρωτότυπου Σκαθαροζούμη του 1988, φιλμ στο οποίο ο Κίτον είχε τον εμβληματικό ρόλο. Η ταινία κατάφερε να συγκεντρώσει 73 εκατομμύρια δολάρια στο box office, κερδίζοντας επίσης το Όσκαρ καλύτερου μακιγιάζ.

Τον επόμενο χρόνο ακολούθησε μια σειρά κινουμένων σχεδίων στη μικρή οθόνη με 94 επεισόδια και ένα μιούζικαλ στο Μπρόντγουεϊ.

Beetlejuice Beetlejuice: Πότε αναμένεται να κάνει πρεμιέρα

«Μετά από μια απροσδόκητη οικογενειακή τραγωδία, τρεις γενιές της οικογένειας Deetz επιστρέφουν στο σπίτι τους στο Winter River» αναφέρει η επίσημη σύνοψη. «Στοιχειωμένη ακόμα από τον Σκαθαροζούμη, η ζωή της Lydia ανατρέπεται όταν η επαναστάτρια έφηβη κόρη της, Astrid, ανακαλύπτει το μυστηριώδες μοντέλο της πόλης στη σοφίτα και ανοίγει κατά λάθος την πύλη για τη μεταθανάτια ζωή. Με τα προβλήματα να φουντώνουν και στα δύο βασίλεια, είναι θέμα χρόνου μέχρι κάποιος να πει τρεις φορές το όνομα του Σκαθαροζούμη και ο άτακτος δαίμονας να επιστρέψει για να εξαπολύσει το δικό του χάος».

Το σενάριο είναι των 'Αλφρεντ Γκαφ, Μάιλς Μίλαρ και Σεθ Γκράχαμ-Σμιθ ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ξανά ο Τιμ Μπάρτον.

Το καστ αστέρων συμπληρώνουν η Κάθριν Ο' Χάρα η Μόνικα Μπελούτσι, ο Τζάστιν Θερού, ο 'Αρθουρ Κόντι, ο Μπερν Γκόρμαν και ο Γουίλεμ Νταφόε.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, το «Beetlejuice Beetlejuice» από την Warner Bros αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 6 Σεπτεμβρίου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Summer Μovies 2024: Το πάρτι μόλις άρχισε
Summer Μovies 2024: Οι ταινίες που θα δούμε αυτό το καλοκαίρι

Πέρυσι ζήσαμε το πιο πετυχημένο κινηματογραφικό καλοκαίρι των τελευταίων ετών χάρη στο σαρωτικό πέρασμα του φαινομένου «Barbenheimer». Φέτος ο πήχης ανεβαίνει ακόμη πιο ψηλά…

Ο κακός ηθοποιός: Βιασμός στα γυρίσματα της ταινίας. Ή μήπως όχι;
Ο κακός ηθοποιός: Βιασμός στα γυρίσματα της ταινίας. Ή μήπως όχι;

Ένα σφιχτοδεμένο και καλογυρισμένο δράμα που σοκάρει ως έναν βαθμό, αλλά από τη στιγμή που η εικόνα (ως προς το τι έχει πραγματικά συμβεί) γίνεται ξεκάθαρη, το ενδιαφέρον ατονεί

Το καλοκαίρι της Κάρμεν: Μια ανάλαφρη, δροσερή, queer κωμωδία
Το καλοκαίρι της Κάρμεν: Μια ανάλαφρη, δροσερή, queer κωμωδία

Ο Ζαχαρίας Μαυροειδής υπογράφει ακόμη ένα τίμιο φιλμ, με ιδέες σατιρικά βέλη προς μια παρεξηγημένη συνθήκη ζωής, αλλά κι ένα ευρηματικό τέχνασμα γύρω από τη διαδικασία της καλλιτεχνικής δημιουργίας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.