Κινηματογραφος

«Απλά άλλαξε γνώμη»: Ο Κουέντιν Ταραντίνο εγκαταλείπει τα σχέδια για το «The Movie Critic»

Ματαιώνεται η πολυαναμενόμενη δέκατη ταινία του διάσημου σκηνοθέτη

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Κουέντιν Ταραντίνο: Φέρεται να δίνει τέλος στο πολυσυζητημένο «The Movie Critic» - Θα ήταν η δέκατη και τελευταία του ταινία. 

O διάσημος σκηνοθέτης Κουέντιν Ταραντίνο φέρεται να εγκατέλειψε τα σχέδιά του για την πολυαναμενόμενη ταινία «The Movie Critic», η οποία θα ήταν η δέκατη που θα γύριζε και παράλληλα το τελευταίο του έργο.

Ο Κουέντιν Ταραντίνο «απλά άλλαξε γνώμη» για το «The Movie Critic»

Δημοσίευμα του Deadline, επικαλούμενο ανώνυμη πηγή από το περιβάλλον του σκηνοθέτη επιβεβαίωσε την είδηση, υπογραμμίζοντας ότι ο Ταραντίνο «απλά άλλαξε γνώμη» σχετικά με την παραγωγή του φιλμ και τώρα ξεκινά να σκέφτεται εκ νέου «ποια θα είναι τελικά η τελευταία του ταινία».

Σημειώνεται ότι ο 61χρονος σκηνοθέτης είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι θα κάνει μόνο 10 ταινίες πριν αποσυρθεί από την καρέκλα του δημιουργού.

Αν και το «Kill Bill» χωρίστηκε σε δύο μέρη, ο ίδιος το υπολογίζει ως μία ταινία, ενώ δεν λαμβάνει υπόψη του το πρώτο του έργο με τίτλο «My Best Friend's Birthday», το οποίο δεν κυκλοφόρησε ποτέ, αναφέρει ο Guardian.

Το σενάριο της πολυσυζητημένης ταινίας «The Movie Critic», όπως είχε δηλώσει ο Ταραντίνο το 2023 περιστρεφόταν γύρω από έναν ιδιόρρυθμο και άξεστο κριτικό κινηματογράφου ο οποίος διατηρούσε κινηματογραφική στήλη σε ένα πορνογραφικό περιοδικό τη δεκαετία του 1970.

Επίσης η ταινία θα σηματοδοτούσε την τρίτη συνεργασία του με τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό Μπραντ Πιτ.