- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Μάρτιν Σκορσέζε ετοιμάζει ταινίες για Ιησού και Σινάτρα
Τι αναφέρει το Variety για τα πλάνα του σκηνοθέτη
Σκορσέζε: Ετοιμάζει ταινίες για Ιησού και Σινάτρα - Τι αναφέρει το Variety για τα πλάνα του σκηνοθέτη
Ο εμβληματικός σκηνοθέτης Μάρτιν Σκορσέζε σχεδιάζει να γυρίσει δύο φιλόδοξες παραγωγές, η πρώτη για τον Ιησού βασισμένη στο βιβλίο του Σουσάκου Έντο «A Life of Jesus» του 1973 και η δεύτερη μια βιογραφική ταινία για τον Φρανκ Σινάτρα όπως αναφέρουν πηγές στο Variety.
Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης ο οποίος συνέβαλε στην εμφάνιση του Νέου Κύματος του Χόλυγουντ τη δεκαετία του ΄70 θέλει να παρακάμψει το σύστημα των κινηματογραφικών στούντιο και να χρηματοδοτήσει ανεξάρτητα την ταινία για τον Ιησού με τα γυρίσματα να ξεκινούν αργότερα φέτος στο Ισραήλ, την Ιταλία και την Αίγυπτο.
Στην συνέχεια ο διάσημος σκηνοθέτης ελπίζει να αρχίσει τα γυρίσματα της δεύτερης ταινίας, αφού πρώτα λάβει τις ευλογίες της κόρης του θρυλικού τραγουδιστή.
Το καστ αστέρων της ταινίας θα ηγηθεί ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο ενώ η Τζένιφερ Λόρενς θα ενσαρκώσει την δεύτερη σύζυγο του Σινάτρα, 'Αβα Γκάρντνερ, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.
Με δύο από τους μεγαλύτερους κινηματογραφικούς αστέρες του πλανήτη η ταινία ήδη έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγάλων στούντιο και υπηρεσιών streaming. Η Apple, η οποία χρηματοδότησε το «Killers of the Flower Moon» με κόστος $215 εκατ., θα ήθελε να συνεχίσει την συνεργασία της με τον Σκορσέζε, αλλά σύμφωνα με το δημοσίευμα η Sony είναι η επικρατέστερη.
Σημειώνεται ότι στα σκαριά είναι επίσης μια συνεργασία του με τον Στίβεν Σπίλμπεργκ ως εκτελεστικοί παραγωγοί για μια τηλεοπτική σειρά βασισμένη στο «Cape Fear» για το Apple TV+.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έτοιμο το πρώτο προσχέδιο από τον σεναριογράφο του House of Cards
Η ταινία βασίζεται στο αδημοσίευτο κείμενο του Ιάκωβου Καμπανέλλη «Οδοιπορικό Μαουτχάουζεν – Μάιος 1988»
«Ζητώ συγγνώμη αν αυτό αποτελεί σοκ, ήταν και για μένα» έγραψε ο ηθοποιός σε ανάρτησή του
Οι διαχρονικές παρεξηγήσεις για τη μεγαλύτερη ιστορία αγάπης που, τελικά, δεν ήταν τέτοια
Τι είπαν οι Ματ Μπετινέλι-Όλπιν και Τάιλερ Γκίλετ
Είναι μια χαρά εκείνος και η οικογένειά του, λέει πηγή από το περιβάλλον του
Ένα podcast που δεν έχει συγκεκριμένο αντικείμενο, γιατί το θέμα του το διαμορφώνουν κάθε φορά οι ακροατές του, στέλνοντας τις (επί παντός επιστητού) ερωτήσεις τους στους συντελεστές
Ο 64χρονος ηθοποιός πάσχει από τη νόσο του Πάρκινσον από το 1991
Ο Χάρισον Φορντ τιμήθηκε με το Βραβείο Συνολικής Προσφοράς του Σωματείου Ηθοποιών Αμερικής
Πού βασίζονται τα σχόλια που έγιναν στα social media
Η νέα ταινία θα εστιάζει στη δημιουργία του «Breakfast at Tiffany’s»
Διχασμένη η γαλλική κινηματογραφική κοινότητα - Αντιδράσεις για το πολιτικό παρελθόν της θρυλικής ηθοποιού
Τι είπε ο βραβευμένος ηθοποιός
Η συγκλονιστική υπόθεση των βιασμών στο Μαζάν μεταφέρεται στη μικρή οθόνη
Το γλυκόπικρο συνοδευτικό με το οποίο επιλέγει να παρουσιάσει την ιστορία ενός ζευγαριού, είναι ο ορισμός των φιλότιμων προθέσεων αλλά και της ελαφρότητας
Στο φεστιβάλ Βενετίας, όπου συμμετείχε το φιλμ, κέρδισε το Βραβείο Ερμηνείας για μία ακόμη αψεγάδιαστη παράσταση από τον Τόνι Σερβίλο
Στρωτό σενάριο, αυθεντικοί χαρακτήρες, φυσικότητα και αφήγηση που ρέει χωρίς προβλήματα
Η ισπανική ταινία της χρονιάς, σε σκηνοθεσία της Αλάουδα Ρουίθ ντε Αθούα, συγκεντρώνει 13 υποψηφιότητες Γκόγια
Tι λένε τα σχόλια των fans
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.