Κινηματογραφος

Kung Fu Panda 4: Ο Πο στον δρόμο προς την ενηλικίωση

O Δράκος Πολεμιστής καλείται να αποτραβηχτεί από την ενεργό δράση και να αναλάβει ρόλο πνευματικού ηγέτη στην Κοιλάδα της Ειρήνης. Όμως δεν ξέρει πώς γίνεται αυτό

324257-668306.jpg
Κωνσταντίνος Καϊμάκης
ΤΕΥΧΟΣ 909
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Kung Fu Panda 4: Ο Πο στον δρόμο προς την ενηλικίωση

Kung Fu Panda 4: Κριτική για την ταινία των Μάικ Μίτσελ - Στέφανι Στάιν. Ακούγονται οι: Τζακ Μπλακ, Ακουαφίνα, Βαϊόλα Ντέιβις, Ντάστιν Χόφμαν, Τζέιμς Χονγκ κ.ά.

O Πο, γνωστός και ως Δράκος Πολεμιστής, καλείται από τον δάσκαλό του να αποτραβηχτεί από την ενεργό δράση και να αναλάβει ρόλο πνευματικού ηγέτη στην Κοιλάδα της Ειρήνης. Όμως ο Πο δεν ξέρει πώς γίνεται αυτό κι όταν η ισχυρή μάγισσα Χαμαιλέων (μία μικροσκοπική σαύρα που μεταμορφώνεται σε οποιοδήποτε πλάσμα επιθυμεί) επιδιώκει να αποχτήσει το Ραβδί της Σοφίας, ο ήρωας αναγκάζεται να συμμαχήσει με μια αλεπουδίτσα κλέφτρα, τη Ζεν, για να την εμποδίσει.

Τέταρτο μέρος της ιστορίας του αξιολάτρευτου πάντα με τις ικανότητες στην πολεμική τέχνη του Κουνγκ Φου, που συνεχίζει την περιπλάνηση στα ίδια μέρη της εξωτικής περιπέτειας και των υπερφυσικών κατορθωμάτων. Κι ενώ στην προηγούμενη ταινία είδαμε πως οι δύο πατεράδες του ήρωα (ο πραγματικός και ο θετός, το πάντα και το παγώνι) συμμαχούν για το καλό του γιου τους, στη νέα ιστορία βλέπουμε το πέρασμα του Πο προς την ενηλικίωση και την ανακάλυψη της πραγματικής ζωής μακριά από την υπερπροστατευτική εποπτεία τους. Εδώ βρίσκουμε την πετυχημένη ζεν συνταγή της χορταστικής δράσης και του απλόχερου χιούμορ να επαναλαμβάνεται κάπως ρουτινιάρικα. Ευτυχώς όσο προχωρά η δράση, το ψυχαγωγικό θέαμα ενισχύεται σημαντικά από δύο νέους χαρακτήρες που μπαίνουν στο κάδρο: την καλά μελετημένη σαύρα Χαμαιλέων που σκορπά τον τρόμο γύρω της και, κυρίως, την απολαυστική αλεπού Ζεν που με το ταμπεραμέντο και την ευφυία της κλέβει κυριολεκτικά την παράσταση. 

KUNG FU PANDA 4 | Official Trailer

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ