Κινηματογραφος

The Crow: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ για το remake της ταινίας με τον Bill Skarsgård

30 χρόνια μετά την ταινία του 1994 με πρωταγωνιστή τον Brandon Lee

62224-137655.jpg
Newsroom
9’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
The Crow: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ για το remake της ταινίας με τον Bill Skarsgård
© Youtube/Lionsgate Movies

Η Lionsgate έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer για το remake του «The Crow», με πρωταγωνιστή τον Bill Skarsgard

Στη δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο τρέιλερ για το remake της ταινίας «The Crow» με πρωταγωνιστή τον Bill Skarsgård και σε σκηνοθεσία Rupert Sanders (Snow White and the Huntsman, Ghost in the Shell).

Το remake του «The Crow» έρχεται 30 χρόνια μετά την ταινία του 1994 με πρωταγωνιστή τον αείμνηστο Brandon Lee, γιος του διάσημου Bruce Lee, ο οποίος σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας σε ηλικία μόλις 28 ετών, λίγες μάλιστα ημέρες πριν ολοκληρωθούν.

The Crow (2024) Official Trailer - Bill Skarsgård, FKA twigs, Danny Huston

The Crow: Πως έγινε το μοιραίο φονικό

Τη μοιραία νύχτα, στις 31 Μαρτίου 1993, μαγνητοσκοπούσαν σε στούντιο της Βόρειας Καρολίνα μία σκηνή, όπου ο πρωταγωνιστής πυροβολείται από τον «Funboy», τον οποίο υποδυόταν τότε ο ηθοποιός Michael Massee. Το όπλο εκπυρσοκρότησε και ο Brandon Lee έπεσε στο έδαφος, μέσα σε μία λίμνη αίματος. Το συνεργείο νόμιζε ότι υποδύεται τον ρόλο του, όμως εκείνος είχε πέσει νεκρός από αληθινή σφαίρα.

The Crow - Shooting Scene (Original) HD

Εφόσον, ο Lee είχε γυρίσει την πλειοψηφία των σκηνών του, οι παραγωγοί αποφάσισαν να ολοκληρώσουν την ταινία χρησιμοποιώντας κασκαντέρ και ειδικά εφέ. Απέφερε $94 εκ. έναντι του προϋπολογισμού της που ήταν $23 εκ. και πλέον θεωρείται cult. Ακολούθησαν τα sequel «The Crow: City of Angels» (1996), «The Crow: Salvation»(2000) και «The Crow: Wicked Prayer» (2005), με κάθε μία από αυτές να έχει διαφορετικό cast και όχι μεγάλη επιτυχία στο box office, ενώ το 1998 άρχισε να προβάλλεται και η σειρά «The Crow: Stairway to Heaven» που κράτησε μόνο για μια σεζόν 22 επεισοδίων.

Ο Bill Skarsgård στο ρόλο του Eric Draven

Τόσο η εκδοχή του 1994 με πρωταγωνιστή τον Brandon Lee όσο και η σύγχρονη επανεκτέλεση βασίζονται στο graphic novel του James O’Barr. Στην εκδοχή του Rupert Sanders, ο Skarsgård υποδύεται τον Eric Draven, ο οποίος σκοτώνεται μαζί με τη φίλη του Shelly (FKA Twigs ή Tahliah Debrett Barnett). Σε μια αιωνιότητα μεταξύ ζωής και θανάτου, ο Eric αναλαμβάνει την αποστολή να εκδικηθεί για τους φόνους τους.

Το τρέιλερ δείχνει τον Eric να επιστρέφει από τους νεκρούς για να πάρει την αιματηρή εκδίκησή του. Ζωντανός για άλλη μια φορά, είναι εμποτισμένος με υπερφυσικές δυνάμεις και μπορεί να αντέξει πυροβολισμούς και μαχαιρώματα, ακολουθώντας ένα σκοτεινό μονοπάτι για να εκδικηθεί για τον θάνατο της Shelly.

Ο Jason Momoa θα υποδύονταν το Κοράκι

Το reboot ετοιμάζεται για πάρα πολλά χρόνια. Είχε ανακοινωθεί από το 2015, αλλά μπήκε στον πάγο δύο χρόνια αργότερα μετά την αποχώρηση των Jason Momoa, που ήταν να πρωταγωνιστήσει, και Corin Hardy που θα αναλάμβανε τα σκηνοθετικά ηνία.

«Ήμουν μεγάλος fan της πρωτότυπης ταινίας μεγαλώνοντας ως παιδί και ένιωσα μεγάλη τιμή που πήρα τον ρόλο του Eric Draven. Αλλά πραγματικά αυτό που με τράβηξε σε αυτήν ήταν αυτό που ήθελε να κάνει ο Rupert Sanders. Ήθελε να επαναφέρει πλήρως την ιστορία και τον χαρακτήρα και να τα προσαρμόσει σε ένα σύγχρονο κοινό. Είναι ένας χαρακτήρας που γνωρίζω ότι πολλοί σέβονται και έχω μια ισχυρή σχέση - δεν μοιάζει με κανέναν που έχω αναλάβει ποτέ πριν. Η συνεργασία με την εξαιρετικά ταλαντούχα, FKA Twigs, ήταν μαγική. Ένιωσα ευθύνη για την ιστορία του Eric και προσπάθησα να παραμείνω πιστός στο πνεύμα του αρχικού υλικού. Ανυπομονώ να δει ο κόσμος την ταινία και ελπίζω να έχει απήχηση στο κοινό τόσο έντονα όσο και σε όσους από εμάς συμμετέχουμε», είπε ο Skarsgård σε δήλωσή του.

Το remake του «The Crow» θα κυκλοφορήσει στις οθόνες των σινεμά στις 7 Ιουνίου 2024 (ΗΠΑ).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ