Κινηματογραφος

Emma Stone: «Στο τέλος θες να κάνεις εμετό» - Η «μούσα» του Λάνθιμου μίλησε για τη σκηνή με τα ταρτάκια

Ποιες προκλήσεις αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Emma Stone: «Στο τέλος θες να κάνεις εμετό» - Η «μούσα» του Λάνθιμου μίλησε για τη σκηνή με τα ταρτάκια
© EPA/ALLISON DINNER

Emma Stone: Μίλησε για τις προκλήσεις του Poor Things - Ποιες προκλήσεις αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων 

Η Emma Stone βρέθηκε καλεσμένη σε μια εκδήλωση στο Λος Άντζελες. Μεταξύ άλλων μίλησε για το Poor Things και ορισμένες από τις πιο δύσκολες και συνάμα ενδιαφέρουσες προκλήσεις που είχε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Όταν ρωτήθηκε αν ήταν δύσκολο να υποδυθεί τον συγκεκριμένο χαρακτήρα στην ταινία, η 35χρονη ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η σεξουαλικότητα της Μπέλα ήταν ένα κομμάτι. Με τον τρόπο που το κάναμε, την απίστευτη συντονίστρια οικειότητας και την απομόνωση στα σετ όλα ήταν έγιναν πιο εύκολα. Επίσης, βοήθησε το γεγονός ότι ήταν χορογραφημένο. Οι σκηνές αυτές ήταν γρήγορες και ξέραμε ακριβώς τι θα κάναμε», επισήμανε.

Η ίδια επεσήμανε πως μία ακόμη πρόκληση ήταν οι διατροφικές συνήθειες του χαρακτήρα και ανέφερε τη σκηνή με τα πορτογαλικά ταρτάκια: «Το να καταλάβουμε πώς να περπατάμε ή να τρώμε 60 πορτογαλικές τάρτες, που η πρώτη μπουκιά είναι νόστιμη, αλλά μέχρι το τέλος θέλεις πραγματικά να ξεράσεις», συνέχισε. «Ή το να βλέπει για πρώτη φορά τον θάνατο και τη φθορά, κάτι πολύ πιο δύσκολο από το γυμνό, που είναι το μόνο πράγμα για το οποίο φαίνεται ότι οι άνθρωποι θέλουν να με ρωτούν».

Εν αναμονή των Όσκαρ, η ίδια έγινε viral για την αντίδρασή της μόλις άκουσε το όνομα της Λίλι Γκλάντστοουν.

Emma Stone Reacts To Lily Gladstone's SAG Award Win

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ