Κινηματογραφος

Η αναφορά της Έμα Στόουν στον Γιώργο Λάνθιμο στα βραβεία BAFTA

Η συγκινητική ομιλία της όταν βραβεύθηκε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Έμα Στόουν στα BAFTA
Η Έμα Στόουν στα BAFTA © EPA

Έμα Στόουν: Η αναφορά στον Γιώργο Λάνθιμο στα BAFTA - Η συγκινητική ομιλία της όταν βραβεύθηκε

Στον Γιώργο Λάνθιμο αναφέρθηκε για ακόμα μία φορά η Έμα Στόουν, αυτή τη φορά στην ομιλία της κατά την παραλαβή του βραβείου BAFTA για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στην ταινία «Poor Things».

Το «Poor Things» στα φετινά κινηματογραφικά βραβεία απέσπασε συνολικά πέντε διακρίσεις, με το «Oppenheimer» να τιμάται με επτά, ανάμεσα σε αυτές και το βραβείο της Καλύτερης Ταινίας.

Μεταξύ των βραβείων που κέρδισε η ταινία του Γιώργου Λάνθιμου ήταν και αυτό της Έμα Στόουν για την ερμηνεία της. Στην ομιλία της η ηθοποιός ευχαρίστησε και το καστ της ταινίας αλλά και τη μαμά της.

«Δεν θα μπορούσα να φανταστώ αυτή την ταινία με οποιονδήποτε άλλο πέρα από αυτό το καστ, με οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Αυτό που ζωντανέψατε μού προκαλεί καθημερινά δέος, σας θαυμάζω όλους. […] Γιώργο, σε ευχαριστώ για τη φιλία σου και το δώρο της Bella, νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη γι’ αυτήν και για εσένα, πάντα.

»Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τη μαμά μου, που είναι ο καλύτερος άνθρωπος σε όλο τον κόσμο. Με εμπνέει καθημερινά και με έκανε ανέκαθεν να πιστεύω ότι μπορώ να κάνω κάτι. Νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη για τη μαμά μου, χωρίς την οποία τίποτα από όλα αυτά δεν θα υπήρχε, ούτε καν η ίδια μου η ζωή!».

Emma Stone wins Leading Actress | BAFTA Film Awards 2024 - BBC

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ