Κινηματογραφος

Έμα Στόουν: «Ζούσα με τον φόβο των κρίσεων πανικού»

Η αποκάλυψη για τα παιδικά της χρόνια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έμα Στόουν: «Ζούσα με τον φόβο των κρίσεων πανικού»
Έμα Στόουν: «Ζούσα με τον φόβο των κρίσεων πανικού» © EPA

Έμα Στόουν: Η αποκάλυψη για τα παιδικά της χρόνια και τις κρίσεις πανικού που πάθαινε

Η Έμα Στόουν παραχώρησε νέα συνέντευξη, αυτή τη φορά στο National Public Radio (NPR) και μεταξύ άλλων μίλησε για τις κρίσεις πανικού που είχε στην παιδική της ηλικία και τον τρόπο που τις ξεπέρασε.

«Ξεκίνησα θεραπεία, νομίζω γύρω στα 8 μου, γιατί ήταν πολύ δύσκολο για μένα ακόμα και να βγω από το σπίτι για να πάω στο σχολείο. Ζούσα με τον φόβο των κρίσεων πανικού» είπε η ηθοποιός.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι έπαθε την πρώτη κρίση όταν ήταν 7 ετών και συμπλήρωσε πως «η πηγή του άγχους σε νεότερη ηλικία προερχόταν από το φόβο του αποχωρισμού από την μητέρα μου».

Ωστόσο, όπως υπογράμμισε, όλα άλλαξαν όταν άρχισε να ασχολείται με το θέατρο σε ηλικία 11 ετών.

Η μούσα του Γιώργου Λάνθιμου υποστήριξε πως «η υποκριτική μου παρείχε έναν τρόπο να επικεντρωθώ στη στιγμή χωρίς να ανησυχώ για το τι συνέβη πριν ή τι θα συνέβαινε μετά. Αυτές οι εμπειρίες έχουν αλλάξει τον τρόπο που σκέφτομαι πλέον για το άγχος. Τώρα θεωρώ ότι ίσως και να είναι θετικό αν οι άνθρωποι ξέρουν τι να κάνουν με αυτό. Έχω πει σε πολλούς νεότερους ανθρώπους που παλεύουν με το άγχος, ότι με πολλούς τρόπους το βλέπω πια ως ένα είδος υπερδύναμης».

«Απλώς σημαίνει ότι έχουμε αυτά τα εργαλεία για να τα διαχειριστούμε. Και να μπορείς να χρησιμοποιήσεις το άγχος για παραγωγικά πράγματα, να μπορείς να χρησιμοποιήσεις όλα αυτά τα συναισθήματα που πυροδοτούνται για κάτι δημιουργικό, ή σε κάτι για το οποίο είσαι παθιασμένος. Το άγχος είναι σαν το καύσιμο στους πυραύλους γιατί δεν μπορείς παρά να σηκωθείς από το κρεβάτι και να κάνεις πράγματα επειδή έχεις όλη αυτή την ενέργεια μέσα σου. Και αυτό είναι πραγματικά ένα δώρο» κατέληξε η Έμα Στόουν.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ