Κινηματογραφος

Γιατί η Μάργκο Ρόμπι πιστεύει πως το «Barbie» δεν χρειάζεται σίκουελ

Απογοήτευσε τους fans της ταινίας η πρωταγωνίστρια της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μάργκοτ Ρόμπι
© AΠΕ-ΜΠΕ

Μάργκο Ρόμπι: Γιατί πιστεύει πως το «Barbie» δεν χρειάζεται σίκουελ - Απογοήτευσε τους fans της ταινίας η πρωταγωνίστρια της

Η ταινία «Barbie» της Γκρέτα Γκέργουιγκ «έσπασε ταμεία» κερδίζοντας 1.38 δισεκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office.

Η τεράστια επιτυχία της ταινίας, ωστόσο, δεν σημαίνει αυτόματα πως θα ακολουθήσει ένα σίκουελ, πρίκουελ ή έστω κάποια spin-off ταινία που να εξελίσσεται στη Barbieland.

Ήδη, η πρωταγωνίστρια και παραγωγός της ταινίας, Μάργκο Ρόμπι σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στο Associated Press δήλωσε πως όλα αυτά είναι αχρείαστα.

«Νομίζω ότι βάλαμε ό,τι είχαμε σε αυτή την ταινία. Δεν την φτιάξαμε για να είναι μια τριλογία ή κάτι τέτοιο. Η Γκρέτα έβαλε τα πάντα σε αυτήν την ταινία, οπότε δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να ακολουθήσει μετά από αυτή», ανέφερε η Ρόμπι χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί πως και η Γκρέτα Γκέργουιγκ από την πλευρά της είχε ξεκαθαρίσει πως δεν έχει πολλές ιδέες για ενδεχόμενη δεύτερη ταινία.

«Νιώθω ότι στο τέλος κάθε ταινίας πως δεν έχω άλλες ιδέες και ό,τι ήθελα να κάνω, το έκανα. Δεν θα ήθελα να καταστρέψω το όνειρο κανενός άλλου, αλλά για μένα, αυτή τη στιγμή, είμαι εντελώς στο μηδέν», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Τιμοτέ Σαλαμέ στην ταινία «Marty Supreme» σε σκηνοθεσία Τζος Σάφντι
Marty Supreme: Το Όσκαρ στον κύριο Τιμοτέ Σαλαμέ, παρακαλώ

Η εντυπωσιακή παράσταση του 30χρονου ηθοποιού δίνει το έναυσμα στον σκηνοθέτη Τζος Σάφντι για να παρουσιάσει ένα σκληρό δράμα γύρω από την προσωπική μοναξιά και τη σημασία τού να κυνηγάς το όνειρό σου

Ύβρις της ανθρωπότητας
Η ύβρις της ανθρωπότητας: Το ντοκιμαντέρ του Γιώργου Αυγερόπουλου προκαλεί βαθιά ανησυχία

Ο δημιουργός ποντάρει στην αίσθηση που προκαλεί η δύναμη της εικόνας, που «αφηγείται» την καταστροφική κλιματική αλλαγή σε συνδυασμό με τον εξωφρενικό τρόπο που το παρελθόν συναντιέται με το μέλλον. 

Kontinental 25
Kontinental 25: Ο Ράντου Ζούντε εναντίον όλων

Με ειρωνικές μπηχτές για τα τετριμμένα πλέον ευρωπαϊκά συνθήματα περί ισότητας ή αδελφοσύνης και με οξεία ματιά πάνω στο θέμα της ατομικής ευθύνης, ο ρουμάνος σκηνοθέτης υπογράφει ένα στιβαρό δράμα

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY