Κινηματογραφος

«Το καλύτερο είναι να τους μιλάς για τα πάντα» - Το «μυστικό» του Ράιαν Ρέινολντς για τα παιδιά του

Διότι είναι καλύτερο για την ανατροφή και την ψυχική υγεία τους, όπως τόνισε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Ράιαν Ρέινολντς
Ο Ράιαν Ρέινολντς © EPA/Peter Powell

Ράιαν Ρέινολντς: Το «μυστικό» για την ανατροφή των παιδιών του - Διότι είναι καλύτερο για την ανατροφή και την ψυχική υγεία τους, όπως τόνισε

Ο Ράιαν Ρέινολντς μιλάει με ειλικρίνεια στα παιδιά του για την ανατροφή και την ψυχική υγεία τους.

«Νομίζω ότι είναι καλύτερα να τους μιλάς για τα πάντα», λέει ο ηθοποιός στο αμερικανικό περιοδικό People. «Είναι αλήθεια όταν λέω ότι ενδιαφέρομαι πολύ για τις ημέρες τους και για το πώς πάνε τα πράγματα».

Ο Ρέινολντς μίλησε επίσης για το πώς ο ίδιος και η σύζυγός του Μπλέικ Λάιβλι τονίζουν τη σημασία της «αυτογνωσίας» στα τέσσερα παιδιά τους, καθώς και το να συζητάνε με λεπτομέρειες την καθημερινή τους ρουτίνας.

«Για μένα, η καλύτερη στιγμή της ημέρας είναι να πηγαίνω με τα πόδια στο σχολείο για να πάρω τα παιδιά μου... Νομίζω ότι ως γονείς, είμαστε πολύ καλύτερα εξοπλισμένοι για να χειριστούμε τις δυσκολίες της παιδικής ηλικίας από ό,τι ήταν οι γονείς μου όταν ήμουν παιδί. Τώρα είναι τελείως διαφορετικό. Οι άνθρωποι έχουν πολύ μεγαλύτερη αυτογνωσία. Και σε αυτό που βασιζόμαστε περισσότερο είναι η αυτογνωσία για τα παιδιά μας… Απλά να έχεις επίγνωση του εαυτού σου και να καλωσορίζεις τα πάντα» λέει ο ηθοποιός.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ