Κινηματογραφος

Ντούα Λίπα και Χένρι Κάβιλ στο τρέιλερ του «Argylle» - Με γυρίσματα σε ελληνική νησιώτικη ταβέρνα

Πρώτη ματιά στη μεγάλη παραγωγή του Χόλιγουντ - Συμμετέχει και ο γάτος της Κλόντια Σίφερ

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Argylle»: Το κινηματογραφικό ντεμπούτο της Ντούα Λίπα, στο πλευρό του Χένρι Κάβιλ - Δράση, μουσική και άρωμα ελληνικό στο νέο τρέιλερ της ταινίας.
Ντούα Λίπα και Χένρι Κάβιλ συμπρωταγωνιστούν στο «Argylle» © Instagram/Argylle

«Argylle»: Το κινηματογραφικό ντεμπούτο της Ντούα Λίπα, στο πλευρό του Χένρι Κάβιλ - Δράση, μουσική και άρωμα ελληνικό στο νέο τρέιλερ της ταινίας.

Αν και ο Χένρι Κάβιλ έχει κρεμάσει την κάπα του Σούπερμαν, καλείται ξανά να σώσει τον κόσμο στο νέο κατασκοπευτικό θρίλερ «Argylle», του Μάθιου Βον.

Σύμφωνα με το τρέιλερ που δόθηκε στην δημοσιότητα από την Apple Original Films, ο σταρ υποδύεται έναν υπερκατάσκοπο, τον Argylle, ο οποίος ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, ακόμη και σε μία ελληνική νησιώτικη ταβέρνα, πραγματοποιώντας μυστικές αποστολές.

Μαζί του η ξανθιά πλέον Ντούα Λίπα, η οποία πραγματοποιεί το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στη μεγάλη οθόνη.

Τo φιλμ ακολουθεί την «Έλι Κόνγουεϊ, μία μοναχική συγγραφέα κατασκοπικών μυθιστορημάτων, της οποίας η ιδέα της ευτυχίας είναι μια νύχτα στο σπίτι με τον υπολογιστή της και τη γάτα της», όπως αναφέρεται στην περιγραφή της ταινίας.

«Όταν όμως η πλοκή των μυθιστορηματικών βιβλίων της Έλι -που έχουν ως επίκεντρο τον μυστικό πράκτορα Argylle και την αποστολή του να διαλευκάνει ένα παγκόσμιο κατασκοπευτικό συνδικάτο- αρχίζει να αντικατοπτρίζει τις μυστικές ενέργειες μιας πραγματικής κατασκοπευτικής οργάνωσης, τα ήσυχα βράδια στο σπίτι γίνονται παρελθόν».

Argylle | Official Trailer - In Cinemas February 1 (Universal Studios) - HD

Το λαμπερό καστ συμπληρώνουν μεταξύ άλλων οι Μπράις Ντάλας Χάουαρντ, Μπράιαν Κράνστον, Σάμιουελ Τζάκσον, Κάθριν Ο'Χάρα, καθώς και… ο γάτος της Κλόντια Σίφερ, Τσιπ.

«Είναι ο γάτος της γυναίκας μου και της κόρης μου», δήλωσε ο σκηνοθέτης στο Εmpire. «Τον έκλεψα τη δεύτερη μέρα των γυρισμάτων και είπα, «Θα τον δανειστώ για τους επόμενους τρεις μήνες… και στο τέλος τον ερωτεύτηκα».

Ο Μάθιου Βον είναι επίσης παραγωγός της ταινίας, μαζί με τους Άνταμ Μπόλινγκ, Ντέιβιντ Ριντ και τον σεναριογράφο Τζέισον Φουκς.

Σύμφωνα με το Variety, η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 1 Φεβρουαρίου 2024, πριν την προβολή της στο Apple TV+.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ