Κινηματογραφος

Χωρίς τον Χένρι Καβίλ ο επόμενος Superman - «Δεν είναι εύκολο»

Η ανάρτησή του στο Instagram για την απόλυσή του

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Χένρι Καβίλ είναι ο κινηματογραφικός Σούπερμαν
Ο Χένρι Καβίλ είναι ο κινηματογραφικός Σούπερμαν © Warner Bros

Χένρι Καβίλ: Τέλος από τον ρόλο του Superman - Η συνάντηση με τους ανθρώπους της DC - Η ανακοίνωσή του στο Instagram

Τέλος από τον ρόλο του Superman ο Χένρι Καβίλ, ο οποίος γνωστοποίησε την απόλυσή του μέσω μακροσκελούς ανακοίνωσης που δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram.

O γνωστός ηθοποιός είχε συνάντηση με τον επικεφαλής των DC Studios Τζέιμς Γκαν καθώς και με τον πρόεδρο Πίτερ Σαφράν. Εκεί, λοιπόν, του γνωστοποιήθηκε πως ολοκληρώνεται η συνεργασία τους ως προς το project του Superman.

«Είναι θλιβερά νέα για όλους. Τελικά, δεν θα επιστρέψω ως Superman», έγραψε ο Κάβιλ στην ανάρτησή του στο Instagram. «Αφού μου είπαν από το στούντιο να ανακοινώσω την επιστροφή μου τον Οκτώβριο – λίγο πριν την πρόσληψη - αυτή η είδηση δεν είναι η πιο εύκολη, αλλά έτσι είναι η ζωή. Σέβομαι ότι ο Τζέιμς και ο Πίτερ έχουν ένα σύμπαν να χτίσουν. Εύχομαι σε αυτούς και σε όλους όσοι εμπλέκονται καλή τύχη».

Δείτε την ανάρτηση του Χένρι Καβίλ στο Instagram

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γκαν δουλεύει πάνω σε μια νέα ιστορία για τον Superman, η οποία θα επικεντρωθεί στη ζωή του χαρακτήρα ως νεαρός δημοσιογράφος

«Ο Πίτερ και εγώ έχουμε έτοιμη μια σειρά της DC, για την οποία δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο ενθουσιασμένοι. Θα είμαστε σε θέση να μοιραστούμε μερικές συναρπαστικές πληροφορίες για τα πρώτα μας έργα στις αρχές του νέου έτους», έγραψε ο Γκαν στο Twitter την Τετάρτη.

«Ανάμεσα σε αυτά που είναι στα πλάνα είναι ο Superman. Στα αρχικά στάδια, η ιστορία μας θα επικεντρωθεί σε ένα παλαιότερο μέρος της ζωής του Superman, οπότε τον χαρακτήρα δεν θα τον υποδυθεί ο Χένρι Καβίλ. Αλλά μόλις είχαμε μια υπέροχη συνάντηση με τον Χένρι, είμαστε μεγάλοι θαυμαστές του και μιλήσαμε για τις περιπτώσεις να συνεργαστούμε στο μέλλον».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ