Κινηματογραφος

Ο Χένρι Καβίλ άλλαξε γνώμη για τον Σούπερμαν και η Έιμι Άνταμς επικροτεί (βίντεο)

Η κινηματογραφική Λόις Λέιν δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Χένρι Καβίλ είναι ο κινηματογραφικός Σούπερμαν
Ο Χένρι Καβίλ είναι ο κινηματογραφικός Σούπερμαν © Warner Bros

Ο Χένρι Καβίλ επιστρέφει ως Σούπερμαν στον κινηματογράφο - Η πρώτη αντίδραση από την Έιμι Άνταμς

Ενθουσιασμένη δηλώνει η ηθοποιός Έιμι Άνταμς (Amy Adams) με την αιφνιδιαστική επιστροφή του Χένρι Καβίλ (Henry Cavill) στο ρόλο του Σούπερμαν.

«Δεν είναι συναρπαστικό;» δηλώνει η Άνταμς, η οποία υποδύθηκε τη Λόις Λέιν στο «Man of Steel», όταν ρωτήθηκε για την επιστροφή του Καβίλ στον ρόλο του υπερήρωα.

Η Άνταμς είπε ότι ο σύζυγός της, ο καλλιτέχνης Ντάρεν Λε Γκάλο, την ενημέρωσε ότι ο Χένρι Καβίλ εμφανίστηκε ως Σούπερμαν στο τέλος του «Black Adam», της προσαρμογής του κόμικ της DC από τον Ντουέιν Τζόνσον.

«Είμαι ενθουσιασμένη (για τον Καβίλ)» είπε η Άνταμς. «Είναι ένας υπέροχος Σούπερμαν, οπότε είμαι πολύ ενθουσιασμένη γι αυτόν».

Η Άνταμς επιμένει ότι δεν ξέρει αν θα επιστρέψει ως Λόις. «Δεν μου έχουν μιλήσει για αυτό» είπε. Και πρόσθεσε: «Αν είμαι εγώ, υπέροχα. Αν είναι κάποια άλλη, ο ρόλος της Λόις έχει υποδυθεί από τόσες υπέροχες ηθοποιούς στο παρελθόν, οπότε θα υποστηρίξω όποια κι αν επιλέξουν».

Ο Χένρι Καβίλ επιβεβαίωσε σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις 24 Οκτωβρίου ότι επιστρέφει ως Σούπερμαν σε μια νέα ταινία της Warner Bros.-DC, μετά την εμφάνισή του στο «Black Adam».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ