Κινηματογραφος

«Γάμος αλά Ελληνικά 3»: Η Νία Βαρντάλος αποκλειστικά για τα backstage της νέας της ταινίας

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023, από την Tanweer

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γάμος αλά Ελληνικά 3

Γάμος αλά Ελληνικά 3: Δείτε αποκλειστικά τη Νία Βαρντάλος να μιλάει για τα backstage της νέας της ταινίας.

Τα μέλη της αξιαγάπητης οικογένειας Πορτοκάλος έρχονται στην Ελλάδα και σε ένα νοσταλγικό ταξίδι ενώνονται πάλι με τις ρίζες τους και αγαπημένους συγγενείς. Η επίσκεψή τους φυσικά θα είναι γεμάτη με αγάπη, αναποδιές και ανατροπές γιατί είναι οι Πορτοκάλος.

Με την υπογραφή της σεναριογράφου και σκηνοθέτιδας, Νία Βαρντάλος, και σε παραγωγή των Ρίτα Γουίλσον, Τομ Χανκς και Γκάρι Γκέτζμαν, η παγκόσμια επιτυχία Γάμος αλά ελληνικά, επιστρέφει στις οθόνες, σε καινούριες, περιπετειώδεις στιγμές. Απολαύστε τα μέλη της αξιαγάπητης οικογένειας Πορτοκάλος, που έρχονται στην Ελλάδα για να συναντήσουν συγγενείς, σε ένα διασκεδαστικό, αλλά και νοσταλγικό ταξίδι γεμάτο αγάπη, αναποδιές και ανατροπές! Ώπα!
Δείτε αποκλειστικά τη Νία Βαρντάλος backstage να μιλάει για τις προκλήσεις και τις ξεχωριστές στιγμές της νέας της ταινίας.
ΓΑΜΟΣ ΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ 3 (My Big Fat Greek Wedding 3) | Origin Story Featurette
Στην ταινία επιστρέφει το αξιαγάπητο cast μαζί με νέες προσθήκες. Η Νία Βαρντάλος ενσαρκώνει τον ρόλο της Τούλας, ο Τζον Κόρμπετστον είναι ο σύζυγός της Ίαν και η Έλενα Καμπούρις έχει τον ρόλο της κόρης τους, Πάρις. Ο Λούις Μάντιλορ υποδύεται τον αδελφό της Τούλας, τον Νικ, η Λέινι Καζάν είναι η Μαρία, η μητέρα του Νικ και της Τούλας. Η Αντρέα Μάρτιν είναι η αδελφή της Μαρίας, η θεία Βούλα, και η Μαρία Βακράτσις είναι η θεία Φρίντα. Η Τζία Καρίντις και ο Τζόι Φατόουν υποδύονται ξανά τα ξαδέλφια Νίκι και Άντζελο. Το cast ανανεώνει ο Ιλάιας Κακάβας στον ρόλο του πρώην της Πάρις, του Αριστοτέλη. Η Μελίνα Κοτσέλου είναι η Βικτωρία και η Στέφανι Νουρ είναι η Κάμαρ.
Η ταινία κυκλοφορεί στις κινηματογραφικές αίθουσες από την Tanweer στις 14 Σεπτεμβρίου 2023.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ