Κινηματογραφος

Η Αντζελίνα Τζολί προσέλαβε τη 15χρονη κόρη της για βοηθό της

Στην επερχόμενη παραγωγή του Μπρόντγουεϊ «The Outsiders»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Angelina Jolie
Η Αντζελίνα Τζολί θα υποδυθεί την Ελληνίδα Σοπράνο Μαρία Κάλλας © ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΕΡΑ

Αντζελίνα Τζολί: Προσέλαβε τη 15χρονη κόρη της για βοηθό της - Στην επερχόμενη παραγωγή του Μπρόντγουεϊ «The Outsiders»

Δημοσίευμα του Page Six αναφέρει πως η Αντζελίνα Τζολί προσέλαβε τη 15χρονη κόρη της, τη Βίβιεν Τζολί - Πιτ, για να είναι βοηθός της στην επερχόμενη παραγωγή του Μπρόντγουεϊ «The Outsiders».

«Η Βιβ μου θυμίζει τη μητέρα μου στο ότι δεν εστιάζει στο να είναι στο επίκεντρο της προσοχής, αλλά στο να είναι μια υποστήριξη για άλλους δημιουργούς», ανέφερε η Αντζελίνα Τζολί σε δήλωσή της, αναφερόμενη στη μητέρα της, Μαρσελίν Μπερτράν.

«Είναι πολύ σκεπτόμενη και σοβαρή με το θέατρο και εργάζεται σκληρά για να καταλάβει καλύτερα πώς να συμβάλει», πρόσθεσε.

Πηγή που φαίνεται πως βρίσκεται κοντά στην σταρ του Χόλιγουν δήλωσε ότι η Βίβιεν ζήτησε από την μητέρα της να συμμετέχει τη μουσική διασκευή του μυθιστορήματος της S.E. Hinton του 1967.

«Η Αντζελίνα πηγαίνει την κόρη της Βίβιεν στο θέατρο από τότε που ήταν μικρό κορίτσι. Η Αντζελίνα και η Βίβιεν συναντήθηκαν με την S.E. Hinton, η οποία ήταν περίπου στην ηλικία της Βίβιεν όταν έγραψε το μυθιστόρημα», εξήγησε η πηγή.

Ακόμα μία πηγή από το περιβάλλον της 48χρονης Τζολί είπε ότι θέλει το μιούζικαλ να «έχει απήχηση στους νέους».

«Θέλει να διασφαλίσει ότι η ομάδα ακούει και συνεργάζεται με τους νέους σε κάθε βήμα της διαδικασίας και ότι η φωνή τους θα πρωταγωνιστήσει στην υλοποίηση αυτής της παραγωγής στο Μπρόντγουεϊ», ανέφερε η πηγή.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Τιμοτέ Σαλαμέ στην ταινία «Marty Supreme» σε σκηνοθεσία Τζος Σάφντι
Marty Supreme: Το Όσκαρ στον κύριο Τιμοτέ Σαλαμέ, παρακαλώ

Η εντυπωσιακή παράσταση του 30χρονου ηθοποιού δίνει το έναυσμα στον σκηνοθέτη Τζος Σάφντι για να παρουσιάσει ένα σκληρό δράμα γύρω από την προσωπική μοναξιά και τη σημασία τού να κυνηγάς το όνειρό σου

Ύβρις της ανθρωπότητας
Η ύβρις της ανθρωπότητας: Το ντοκιμαντέρ του Γιώργου Αυγερόπουλου προκαλεί βαθιά ανησυχία

Ο δημιουργός ποντάρει στην αίσθηση που προκαλεί η δύναμη της εικόνας, που «αφηγείται» την καταστροφική κλιματική αλλαγή σε συνδυασμό με τον εξωφρενικό τρόπο που το παρελθόν συναντιέται με το μέλλον. 

Kontinental 25
Kontinental 25: Ο Ράντου Ζούντε εναντίον όλων

Με ειρωνικές μπηχτές για τα τετριμμένα πλέον ευρωπαϊκά συνθήματα περί ισότητας ή αδελφοσύνης και με οξεία ματιά πάνω στο θέμα της ατομικής ευθύνης, ο ρουμάνος σκηνοθέτης υπογράφει ένα στιβαρό δράμα

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY