Κινηματογραφος

O Ντάμσον Ίντρις νέο φαβορί για τον Τζέιμς Μποντ

Ποια άλλα ονόματα έχουν «ακουστεί»

62224-137655.jpg
Newsroom
15’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ντάμσον Ίντρις (Damson Idris)
© EPA / Niklas Halle'n

Damson Idris: Ο επικρατέστερος ηθοποιός για το νέο Τζέιμς Μποντ - Οι άλλοι υποψήφιοι και τα στοιχήματα

Ο Ντάμσον Ίντρις (Damson Idris) είναι το νέο αγαπημένο πρόσωπο των στοιχηματικών γραφείων για να αναλάβει τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ.

Σύμφωνα με το Online Betting Guide (OLBG), ο Ίντρις είναι το φαβορί για την αντικατάσταση του Ντάνιελ Κρεγκ με απόδοση 2/1. Οι Ρέτζι-Τζιν Πέιτζ και Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον, που οδηγούσαν την κούρσα της διαδοχής, έχουν περάσει δεύτεροι με πιθανότητες 3/1. Άλλοι υποψήφιοι στην πρώτη πεντάδα είναι ο Τζέιμς Νόρτον με πιθανότητες 7/2 και ο Χένρι Καβίλ με απόδοση 4/1.

Μιλώντας στο HipHollywood πέρυσι, ο Ίντρις ρωτήθηκε αν θα ήθελε να γίνει ο επόμενος Τζέιμς Μποντ. «Είναι ένας εμβληματικός χαρακτήρας», απάντησε. «Δεν ξέρω, μοιάζω ότι θα μπορούσα να παίξω τον Μποντ; Ω υπέροχα, ίσως θα μπορούσε να συμβεί. Ποιός ξέρει;» είπε.

Damson Idris: Ποιος είναι ο 32χρονος ηθοποιός

Ο 32χρονος Damson Idris με καταγωγή από τη Βρετανία και τη Νιγηρία είναι περισσότερο γνωστός για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στο αστυνομικό δράμα του John Singleton Snowfall, το οποίο έκανε πρεμιέρα στις 5 Ιουλίου 2017 στο FX και τελείωσε το 2023 μετά από έξι σεζόν, ενώ υπήρξε συμπρωταγωνιστής στην ταινία δράσης επιστημονικής φαντασίας του Netflix του 2021 Outside the Wire. 

Ο Damsnon Idris είχε τον πρώτο του ρόλο στη μεγάλη οθόνη το 2016 στο βρετανικό θρίλερ City of Tiny Lights, με πρωταγωνιστή τον Riz Ahmed. Το 2017, έκανε το ντεμπούτο του στον αμερικανικό κινηματογράφο στο Megan Leavey στο πλευρό της Kate Mara, η οποία υποδύεται τον ομώνυμο χαρακτήρα στην πολεμική ταινία. Ο Idris έχει επίσης ένα ρόλο ως πράκτορας του FBI στην ταινία του 2018 The Commuter με τον Liam Neeson και πρωταγωνίστησε στο Farming, στο πλευρό της Kate Beckinsale. Το 2019, ο Damson κέρδισε το Βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού σε Βρετανική Ταινία στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Εδιμβούργου για την ερμηνεία του. Εμφανίζεται επίσης στο «Smithereens», το δεύτερο επεισόδιο της πέμπτης σεζόν της σειράς Black Mirror.

Τον Μάιο του 2017, ο Idris κέρδισε το Emerging Talent Award στα 12α Screen Nation Film and Television Awards στο Λονδίνο. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ