Κινηματογραφος

Και η Ρέμπελ Γουίλσον στη νέα ταινία Τζέιμς Μποντ; Η αποκάλυψη πως πέρασε από audition

Τι είπε στο Variety

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ρέμπελ Γουίλσον
Ρέμπελ Γουίλσον © EPA/ETIENNE LAURENT

Ρέμπελ Γουίλσον: Πέρασε από ακρόαση για ρόλο στη νέα ταινία Τζέιμς Μποντ - Τι είπε στο Variety

H Ρέμπελ Γουίλσον αποκάλυψε ότι πέρασε από ακρόαση για ρόλο στη νέα ταινία Τζέιμς Μποντ. Η Αυστραλή ηθοποιός έκανε την αποκάλυψη σε συνέντευξη στο Variety από το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου στις Κάννες, όπου προωθεί το σκηνοθετικό της ντεμπούτο, την ταινία The Deb, μεταφορά αυστραλιανού μιούζικαλ.

Η Γουίλσον εξήγησε ότι της ζητήθηκε να περάσει από ακρόαση για έναν ρόλο στην επερχόμενη ταινία Τζέιμς Μποντ, όταν οι παραγωγοί της κινηματογραφικής σειράς, Μπάρμπαρα Μπρόκολι και Μάικλ Τζ. Γουίλσον την είδαν να παρουσιάζει την τελετή απονομής των BAFTA το 2022.

Η Γουίλσον είπε ότι είχε ετοιμάσει μια σειρά από αστεία σχετικά με τον πρωταγωνιστή τη σειράς, για τα οποία έπρεπε να πάρει έγκριση από την Μπάρμπαρα Μπρόκολι και τον Μάικλ Τζέι Γουίλσον, αλλά έτσι απέκτησε άμεση επαφή μαζί τους.

«Αυτό που ήταν πραγματικά ωραίο ήταν ότι συμμετείχα στην οντισιόν για ταινία» είπε η Γουίλσον, η οποία τόνισε ότι δεν διεκδίκησε τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ, αλλά μάλλον ενός άγνωστου χαρακτήρα. Η ακρόαση πραγματοποιήθηκε πέρυσι και η ηθοποιός δεν αποσαφήνισε αν κέρδισε τον ρόλο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ