Κινηματογραφος

«Μία σπάνια ευκαιρία», ο Χιου Τζάκμαν γιορτάζει με μαρτίνι τα αρνητικά αποτελέσματα στις βιοψίες του

Η ανάρτησή του στο Instagram

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χιού Τζάκμαν
© EPA/ETTORE FERRARI

Χιου Τζάκμαν: Γιορτάζει με μαρτίνι τα αρνητικά αποτελέσματα στις βιοψίες του - Η ανάρτησή του στο Instagram

Ο Χιου Τζάκμαν είναι ευτυχισμένος και το δείχνει σε ένα βίντεο που μοιράστηκε στο instagram λίγες ημέρες αφότου ανακοίνωσε τα καλά αποτελέσματα που πήρε από τις δύο βιοψίες που υποβλήθηκε για καρκίνο του δέρματος.

Στο στιγμιότυπο πίνει στην υγειά του όχι με ένα αλλά με δύο μαρτίνι, σε ένα εστιατόριο την Κυριακή του Πάσχα των Καθολικών. Σηκώνει τα δύο δάχτυλά του ψηλά με ένα πλατύ χαμόγελο θέλοντας να δείξει ότι και οι δύο βιοψίες που έκανε βγήκαν αρνητικές. «Μία σπάνια ευκαιρία», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του, ενώ, όπως αναφέρει η Dailymail, ακολουθεί αυστηρή δίαιτα, καθώς ετοιμάζεται να υποδυθεί τον θρυλικό υπερήρωα Wolverine στο Deadpool 3.

Σημειώνεται, ότι ο σταρ είχε υποβληθεί σε δύο βιοψίες, όταν ο γιατρός του παρατήρησε «μικρές ενδείξεις» που θα μπορούσαν να είναι βασικοκυτταρικό καρκίνωμα, η πιο κοινή μορφή καρκίνου του δέρματος.

«Βγήκαν τα αποτελέσματα από τις βιοψίες. ΑΡΝΗΤΙΚΑ!!! Σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ για την αγάπη σας. Την αισθάνθηκα», έγραψε ο ηθοποιός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και παράλληλα υπενθύμισε, για ακόμη μία φορά, στους θαυμαστές του «να χρησιμοποιούν πάντα αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ