Κινηματογραφος

Κερδίστε 20 διπλές προσκλήσεις για την avant-premiere της ταινίας «Shazam! Η Οργή των Θεών»

Ο Μπίλι και τα αδέρφια του επιστρέφουν σε δράση για να πολεμήσουν τις κόρες του Άτλαντα

62222-137653.jpg
A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«SHAZAM! Η Οργή των Θεών» στον κινηματογράφο Αθήναιον

Διαγωνισμός ATHENS VOICE: 20 διπλές προσκλήσεις για την avant-premiere της ταινίας «Shazam! Η Οργή των Θεών» στον κινηματογράφο Αθήναιον.  

Όλοι αγαπάμε τους σούπερ ήρωες, για αυτό και τα αστέρια της ταινίας  «Shazam!» (2019)  επιστρέφουν. H New Line Cinema παρουσιάζει την ταινία «Shazam! Η Οργή των Θεών» συνεχίζοντας την ιστορία του έφηβου Μπίλι Μπάτσον, ο οποίος χρησιμοποιώντας τη μαγική λέξη “Shazam” μεταμορφώνεται στο ενήλικο alter ego του, τον Shazam. Ο Μπίλι μαζί με τα αδέρφια του επιστρέφουν σε δράση για να πολεμήσουν τις κόρες του Άτλαντα. Στόχος τους; Να τις σταματήσουν από το να χρησιμοποιήσουν ένα όπλο που μπορεί να καταστρέψει τον κόσμο. Ο Ντέιβιντ Φ. Σάντμπεργκ παίρνει ξανά τα ηνία της σκηνοθεσίας σε σενάριο του Χένρι Γκέιντεν και Κρις Μόργκαν.  

«SHAZAM! Η Οργή των Θεών» στον κινηματογράφο Αθήναιον

Σενάριο:Χένρι Γκέιντεν, Κρις Μόργκαν
Σκηνοθεσία:Ντέιβιντ Φ. Σάντμπεργκ
Πρωταγωνιστούν:Ζάκαρι Λίβαϊ, Άσερ Έιντζελ, Ντζίμον Χούνσου, Τζακ Ντίλαν Γκρέιζερ, ΆνταμΜπρόντι, Γκρέις Κάρολιν Κάρεϊ, Έλεν Μίρεν, Λούσι Λιού, Ρέιτσελ Ζέγκλερ, Φέιθ Χέρμαν,Μέγκαν Γκουντ, Τζόβαν Αρμάντ, Ντ. Τζ. Κοτρόνα, Ίαν Τσεν, Ρος Μπάτλερ, Γκρέις Φάλτον
Διεύθυνση Φωτογραφίας:Γκιούλα Πάντος
Σκηνογραφία:Πολ Κέρμπι
Κοστούμια:Λουίζ Μίντζενμπαχ
Μοντάζ:Μισέλ Αλέρ
Μουσική:Κρίστοφ Μπεκ
Ημερομηνία Εξόδου:16 Μαρτίου 2023
Διάρκεια:2 ώρες και 10 λεπτά

«SHAZAM! Η Οργή των Θεών» στον κινηματογράφο Αθήναιον
“SHAZAM!Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ”

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 

Η ATHENS VOICE δίνει τη δυνατότητα σε 20 τυχερούς να κερδίσουν μία διπλή πρόσκληση για την avant-premiere της ταινίας «Shazam! Η Οργή των Θεών», που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Μαρτίου στις 20:30 (με προσέλευση στις 20:00) στο κινηματογράφο Αθήναιον. Στείλτε ένα απλό email στο contest@athensvoice.gr με το ονομάτεπώνυμό σας και γράφοντας «Shazam! Η Οργή των Θεών» στο θέμα μέχρι την Δευτέρα 13 Μαρτίου στις 21:00. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με απαντητικό email.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ