- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Δεν «προδίδει» τη Marvel ο Μπατίστα για να υποδυθεί τον Bane της DC
Τι πρότεινε στο DC Universe για να «αναγεννηθεί»
Ντέιβ Μπατίστα: Δεν θα παίξει τελικά τον Bane στη DC - Τι πρότεινε στο Universe για να «αναγεννηθεί»
Η προσπάθεια του Ντέιβ Μπατίστα να παίξει τον Μπέιν τελείωσε. Ο ηθοποιός αποκάλυψε τον Απρίλιο του 2021 στο JusticeCon ότι συναντήθηκε με τη Warner Bros για να ζητήσουν την προοπτική να παίξει τον κακό του Μπάτμαν σε μια επερχόμενη ταινία. Ο Μπαουτίστα είπε τότε: «Δεν κάνω πλάκα. Έμοιαζαν λίγο, "Ουάου, δεν θα κάνουμε ακρόαση για τον Μπέιν". Κι εγώ από την πλευρά μου σκεφτόμουν: "Δεν με νοιάζει, θα τον παίξω"».
Μάλιστα από τη στιγμή που ο σκηνοθέτης Τζέιμς Γκαν έχει τεθεί επικεφαλής των DC Studios, μαζί με τον Πίτερ Σάφραν, πολλοί ήταν αυτοί που σκέφτηκαν ότι εξαιτίας της καλής σχέσης που έχει ο ηθοποιός με τον σκηνοθέτη, ο ρόλος του Μπέιν είναι δικός του. Αυτό, όμως, δεν θα συμβεί, όπως επιβεβαίωσε ο Μπαουτίστα μιλώντας στο Insider.
«Συζήτησα με τον Τζέιμς γι' αυτό», είπε ο Μπατίστα, «αλλά νομίζω ότι η κατεύθυνση προς την οποία κλίνει, είναι να κάνει μία γενική επανεκκίνηση ολόκληρου του σύμπαντος, να ξεκινήσει από το μηδέν. Πιστεύω ότι για να αναβιώσει το DC Universe πρέπει να ξεκινήσει από το μηδέν και νομίζω ότι πρέπει να προσλάβει νεότερους ηθοποιούς. Πρέπει να κάνει έναν σχεδιασμό για τα επόμενα 15 χρόνια και νομίζω ότι αυτό δεν μπορεί να το κάνει με μένα. Και το καταλαβαίνω».
Ο Μπατίστα πρόσθεσε: «Πρέπει να πω ότι το εκτιμώ αυτό γιατί δεν θέλω να υποδυθώ έναν χαρακτήρα που δεν μπορώ να τον δικαιώσω. Δεν νομίζω ότι αυτή τη στιγμή της καριέρας μου μπορώ να δικαιώσω τον Μπέιν. Απλώς δεν ξέρω αν θα μπορούσα να χειριστώ το φυσικό μέρος και δεν νομίζω ότι θα μπορώ να εγγυηθώ ότι θα ζήσω τόσο ώστε να προγραμματίσω εκ των προτέρων μελλοντικές ταινίες. Οπότε, απλά δεν ξέρω αν μπορώ να είμαι αυτός ο τύπος».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έτοιμο το πρώτο προσχέδιο από τον σεναριογράφο του House of Cards
Η ταινία βασίζεται στο αδημοσίευτο κείμενο του Ιάκωβου Καμπανέλλη «Οδοιπορικό Μαουτχάουζεν – Μάιος 1988»
«Ζητώ συγγνώμη αν αυτό αποτελεί σοκ, ήταν και για μένα» έγραψε ο ηθοποιός σε ανάρτησή του
Οι διαχρονικές παρεξηγήσεις για τη μεγαλύτερη ιστορία αγάπης που, τελικά, δεν ήταν τέτοια
Τι είπαν οι Ματ Μπετινέλι-Όλπιν και Τάιλερ Γκίλετ
Είναι μια χαρά εκείνος και η οικογένειά του, λέει πηγή από το περιβάλλον του
Ένα podcast που δεν έχει συγκεκριμένο αντικείμενο, γιατί το θέμα του το διαμορφώνουν κάθε φορά οι ακροατές του, στέλνοντας τις (επί παντός επιστητού) ερωτήσεις τους στους συντελεστές
Ο 64χρονος ηθοποιός πάσχει από τη νόσο του Πάρκινσον από το 1991
Ο Χάρισον Φορντ τιμήθηκε με το Βραβείο Συνολικής Προσφοράς του Σωματείου Ηθοποιών Αμερικής
Πού βασίζονται τα σχόλια που έγιναν στα social media
Η νέα ταινία θα εστιάζει στη δημιουργία του «Breakfast at Tiffany’s»
Διχασμένη η γαλλική κινηματογραφική κοινότητα - Αντιδράσεις για το πολιτικό παρελθόν της θρυλικής ηθοποιού
Τι είπε ο βραβευμένος ηθοποιός
Η συγκλονιστική υπόθεση των βιασμών στο Μαζάν μεταφέρεται στη μικρή οθόνη
Το γλυκόπικρο συνοδευτικό με το οποίο επιλέγει να παρουσιάσει την ιστορία ενός ζευγαριού, είναι ο ορισμός των φιλότιμων προθέσεων αλλά και της ελαφρότητας
Στο φεστιβάλ Βενετίας, όπου συμμετείχε το φιλμ, κέρδισε το Βραβείο Ερμηνείας για μία ακόμη αψεγάδιαστη παράσταση από τον Τόνι Σερβίλο
Στρωτό σενάριο, αυθεντικοί χαρακτήρες, φυσικότητα και αφήγηση που ρέει χωρίς προβλήματα
Η ισπανική ταινία της χρονιάς, σε σκηνοθεσία της Αλάουδα Ρουίθ ντε Αθούα, συγκεντρώνει 13 υποψηφιότητες Γκόγια
Tι λένε τα σχόλια των fans
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.