Κινηματογραφος

The Walking Dead 5ος κύκλος

Μεγάλη πρεμιέρα τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου (22.30) στο FOX

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 499
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
78307-174685.gif

Το Walking Dead επιστρέφει στο FOX.

Η σειρά με τους περισσότερους fans παγκοσμίως και με τα απανωτά ρεκόρ τηλεθέασης, το The Walking Dead, επιστρέφει στο FOX με τον 5ο κύκλο του! Πρεμιέρα τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου στις 22.30, και κάθε Δευτέρα την ίδια ώρα, αμέσως μετά την προβολή του στην Αμερική.

Η σειρά μάς μεταφέρει σε ένα μετα-αποκαλυπτικό κόσμο όπου η ανθρωπότητα έχει προσβληθεί από ένα θανατηφόρο ιό και μια ομάδα επιζώντων μάχεται για την επιβίωσή της. Στο τέλος του 4ου κύκλου η ομάδα οδηγήθηκε με την απειλή των όπλων σε ένα σκοτεινό βαγόνι-φυλακή και η περιπέτεια συνεχίζεται ακριβώς από εκεί. Στόχος παραμένει η επιβίωση.

Προετοιμαστείτε για τη μεγάλη επιστροφή της σειράς παρακολουθώντας την προβολή του ντοκιμαντέρ «The Walking Dead - Most DEADicated Fans» το Σάββατο 11 Οκτωβρίου στις 22.45 αποκλειστικά από το FOX. Το ντοκιμαντέρ περιλαμβάνει ιστορική αναδρομή από την αρχή της σειράς, αποκλειστικές συνεντεύξεις του cast και των συντελεστών, πλάνα από το νέο κύκλο, καθώς και παραδείγματα από τους πιο φανατικούς οπαδούς της σειράς παγκοσμίως.

Το κανάλι FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Nova, OTE TV, hol και Cyta Hellas.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ