- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Το Walking Dead επιστρέφει στο FOX.
Η σειρά με τους περισσότερους fans παγκοσμίως και με τα απανωτά ρεκόρ τηλεθέασης, το The Walking Dead, επιστρέφει στο FOX με τον 5ο κύκλο του! Πρεμιέρα τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου στις 22.30, και κάθε Δευτέρα την ίδια ώρα, αμέσως μετά την προβολή του στην Αμερική.
Η σειρά μάς μεταφέρει σε ένα μετα-αποκαλυπτικό κόσμο όπου η ανθρωπότητα έχει προσβληθεί από ένα θανατηφόρο ιό και μια ομάδα επιζώντων μάχεται για την επιβίωσή της. Στο τέλος του 4ου κύκλου η ομάδα οδηγήθηκε με την απειλή των όπλων σε ένα σκοτεινό βαγόνι-φυλακή και η περιπέτεια συνεχίζεται ακριβώς από εκεί. Στόχος παραμένει η επιβίωση.
Προετοιμαστείτε για τη μεγάλη επιστροφή της σειράς παρακολουθώντας την προβολή του ντοκιμαντέρ «The Walking Dead - Most DEADicated Fans» το Σάββατο 11 Οκτωβρίου στις 22.45 αποκλειστικά από το FOX. Το ντοκιμαντέρ περιλαμβάνει ιστορική αναδρομή από την αρχή της σειράς, αποκλειστικές συνεντεύξεις του cast και των συντελεστών, πλάνα από το νέο κύκλο, καθώς και παραδείγματα από τους πιο φανατικούς οπαδούς της σειράς παγκοσμίως.
Το κανάλι FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Nova, OTE TV, hol και Cyta Hellas.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μέσα από το πορτραίτο του Λευτέρη Ηλιάκη, ξυπνούν τα φαντάσματα αυτού του εμφυλίου πολέμου
Μια συζήτηση για τους πρόσφυγες και το πώς το σινεμά μπορεί να σε κάνει να δεις αλλιώς τον «ξένο»
Συνεργάστηκε με τον Φράνσις Φορντ Κόπολα σε 13 ταινίες
Πρεμιέρα στις 28 Αυγούστου στους κινηματογράφους
Χρυσός Αλέξανδρος στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης
Παρότι η γραφή του Μπραντ Άντερσεν διαθέτει τη συνέπεια και την ειλικρίνεια που απαιτεί η διαχείριση ενός τόσο λεπτού ζητήματος, οριακά αποφεύγει τη μετατροπή του σε μελό
Μια γυναίκα πειραματίζεται συνεχώς –όχι απαραίτητα από δική της βούληση– και πασχίζει να βρει νόημα στη σκληρή ζωή της
Η βιογραφία για τον Μάικλ Τζάκσον εστιάζει κυρίως στα πρώτα χρόνια της ζωής του και ρίχνει τίτλους τέλους στο 1988
Η ζωή του μοιάζει με σενάριο. Έχτισε μια πορεία χωρίς shortcuts, γεμάτη δουλειά και ρίσκο. Σήμερα, με ρόλους που «δαγκώνουν», δηλώνει παρών.
Ο Άγγλος ηθοποιός «δεν δίνει ιδιαίτερη προσοχή» στην ΑΙ
Παγκόσμια πρεμιέρα της πρώτης μεγάλου μήκους ταινίας
Η ίδια το έχει χαρακτηρίσει «πρότζεκτ ζωής»
Στο Rotten Tomatoes, η ταινία συγκεντρώνει μέχρι στιγμής βαθμολογία περίπου 31%
Η σκηνή συνδεόταν με την επιστροφή του χαρακτήρα της Έμιλι Τσάρλτον
Η Βίλμα Μενίκη είναι σκηνοθέτρια με μακρύ αγώνα πίσω της στο φεμινιστικό κίνημα. Το νέο της ντοκιμαντέρ είναι μια ακόμα προσπάθειά της ώστε να γίνει ο κόσμος πιο ασφαλής για τις γυναίκες.
Το ντοκιμαντέρ παρουσιάζεται για πρώτη φορά στη Ρώμη, έναν χρόνο μετά τον θάνατο του ποντίφικα
Το Διεθνές Φεστιβάλ Φιλοσοφικού Κινηματογράφου του Ηρακλείου επιστρέφει για δεύτερη χρονιά
Ο έμπειρος ηθοποιός αναμένεται να πλαισιώσει τους Ρόμπερτ Πάτινσον και Σεμπάστιαν Σταν
Το φινάλε του CineDoc προβλέπεται άχαστο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.