Κινηματογραφος

Τζούλια Ρόμπερτς και Νικ Νόλτε αντάλλαξαν πυρά για τον «Πρωτοσέλιδο έρωτα»

Οι νέες δηλώσεις για τη σχέση τους 28 χρόνια μετά τα γυρίσματα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ηθοποιοί Νικ Νόλτε και Τζούλια Ρόμπερτς
Οι ηθοποιοί Νικ Νόλτε και Τζούλια Ρόμπερτς © Youtube

Τζούλια Ρόμπερτς - Νικ Νόλτε: Τα γυρίσματα του «I Love Trouble» και η σχέση των πρωταγωνιστών - Οι δηλώσεις του ηθοποιού για την κόντρα τους 28 χρόνια μετά

Για το άγνωστο παρασκήνιο στα γυρίσματα της ταινίας «» με την Τζούλια Ρόμπερτς μίλησε ο ηθοποιός Νικ Νόλτε σε συνέντευξή του στο Insider, σχολιάζοντας ότι «ήταν παράλογο αυτό που περάσαμε». 

Σε μια συνέντευξη του 1993 στους New York Times εν όψει της κυκλοφορίας του «I Love Trouble», η Τζούλια Ρόμπερτς κατηγόρησε τον Νικ Νόλτε ότι επέδειξε απαράδεκτη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. «Από τη στιγμή που τον συνάντησα, δυσκολευτήκαμε κάπως ο ένας με τον άλλον, και φυσικά έχουμε τα νεύρα ο ένας για τον άλλον», είχε δηλώσει η Τζούλια Ρόμπερτς όταν ρωτήθηκε για τη φήμη που υπήρχε σχετικά τη συνεργασία τους. Όπως είπε η ηθοποιός, ενώ μπορεί να ήταν «γοητευτικός και πολύ ωραίος, ήταν επίσης εντελώς αηδιαστικός». Η σταρ του «Pretty Woman» πρόσθεσε: «Θα με μισήσει που το λέω αυτό, αλλά φαίνεται να κάνει τα πάντα για να απωθήσει τους ανθρώπους». 

Julia Roberts Nude with Nick Nolte - I Love Trouble (1994)

Την ίδια εποχή σε συνέντευξή του στους Los Angeles Times, o 81χρονος σήμερα Νικ Νόλτε φέρεται να απάντησε: «Δεν είναι ωραίο να αποκαλείς κάποιον αηδιαστικό. Αλλά δεν είναι καλός άνθρωπος. Όλοι το ξέρουν αυτό». Μάλιστα, ο ηθοποιός πήρες μέρος της ευθύνης για την υποτιθέμενη κόντρα στο σετ. «Ήταν εν μέρει δικό μου λάθος και λίγο δικό της. Η Τζούλια παντρεύτηκε στην αρχή εκείνης της ταινίας και ήταν ένα από εκείνα τα πράγματα που το προσέγγισα λάθος», παραδέχθηκε ο Νόλτε, αναφερόμενος στον πολυδιαφημισμένο γάμο της Τζούλια Ρόμπερτς το 1993 με τον Λάιλ Λόβετ, ο οποίος κατέληξε σε διαζύγιο λιγότερο από δύο χρόνια αργότερα.

Final Scene of I Love Trouble (1994) Nick Nolte & Julia Roberts

Με πληροφορίες από New York Post

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ