Κινηματογραφος

«Τουλάχιστον δυο χρόνια μακριά» ο νέος Τζέιμς Μποντ

Ποιοι είναι οι υποψήφιοι;

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Μπάρμπαρα Μπρόκολι λέει πως ο νέος Τζέιμς Μποντ είναι τουλάχιστον δυο χρόνια μακριά
Τζέιμς Μποντ © ΕPA Pool

Τζέιμς Μποντ: Καθυστερεί ακόμα ο σχεδιασμός της νέας ταινίας.

Σύμφωνα με την παραγωγό των ταινιών Μποντ, Μπάρμπαρα Μπρόκολι θα πάρει αρκετό καιρό για να δούμε στην μεγάλη οθόνη τον βρετανό κατάσκοπο. 

Όπως αναφέρει το Deadline η Μπρόκολι έδωσε μια μικρή ενημέρωση όσο αφορά το franchise, κατά την διάρκεια ενός επίσημου γεύματος στο Λονδίνου για να τιμήσουν την ένταξή εκείνης και του αδερφού της Μάικλ Γουίλσον ως μέλη στο BFI, όπου αποκάλυψε πως η παραγωγή της νέας ταινίας Μποντ δεν θα ξεκινήσει πριν το 2024 και δεν έχουν κάποιον στο μυαλό για να αντικαταστήσει τον Ντάνιελ Κρεγκ μιας και δεν υπάρχει ακόμα κανένα σενάριο.

«Δεν υπάρχει κανείς υποψήφιος. Δουλεύουμε πού να πάμε μετά με τον χαρακτήρα, το συζητάμε. Δεν υπάρχει σενάριο και δεν μπορούμε να καταλήξουμε σε ένα μέχρι να αποφασίσουμε πώς θα προσεγγίσουμε την επόμενη ταινία γιατί, στην πραγματικότητα, είναι μια επανεφεύρεση του Μποντ. Επανεφευρίσκουμε ποιος είναι και αυτό απαιτεί χρόνο», είπε η Μπρόκολι. Πόσος θα είναι αυτός ο χρόνος; Σύμφωνα πάλι με την ίδια «θα έλεγα ότι τα γυρίσματα είναι τουλάχιστον δύο χρόνια μακριά.»

Η Μπάρμπαρα Μπρόκολι έχει επιβεβαιώσει στο παρελθόν πως ο νέος Τζέιμς Μποντ θα είναι άντρας, ενώ, κάποια από τα πιθανά ονόματα που έχουν ακουστεί για να τον ενσαρκώσουν είναι οι Τομ Χάρντι, Χένρι Καβίλ, Ίντρις Έλμπα, Ρεζέ-Ζαν Πέιτζ και Ρίτσαρντ Μάντεν. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ