- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τραυματίστηκε ο Ντε Νίρο στα γυρίσματα της νέας του ταινίας
«Ο πόνος ήταν βασανιστικός και τώρα πρέπει να εγχειριστώ»
Η ρήξη στον τένοντα του τετρακέφαλου οδηγεί τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο στο χειρουργείο - Τραυματίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας «Killers of the Flower Moon».
Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο υπέφερε από ένα «βασανιστικό» πόνο που υπέστη όταν τραυμάτισε το πόδι του, ενώ βρισκόταν στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Μάρτιν Σκορσέζε «Killers of the Flower Moon».
Ο 77χρονος ηθοποιός είπε στον ιστότοπο IndieWire ότι το ατύχημα ήταν «απροσδόκητο» αλλά «διαχειρίσιμο» πριν από το Tribeca Film Festival, το ετήσιο φεστιβάλ ταινιών που πραγματοποιείται κάθε άνοιξη στη Νέα Υόρκη.
«Είχα ρήξη στον τένοντα του τετρακέφαλου », εξήγησε ο ηθοποιός. «Πάτησα πάνω σε κάτι, γλίστρησα και έπεσα. Ο πόνος ήταν βασανιστικός και τώρα πρέπει να εγχειριστώ. Αυτά συμβαίνουν, ειδικά όταν μεγαλώνεις. Πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για απρόσμενα ατυχήματα. Και ευτυχώς, είναι κάτι που διορθώνεται».
Ο Ντε Νίρο εξήγησε ότι ο ρόλος στην καινούργια του ταινία δεν απαιτεί πολλή σωματική κίνηση, οπότε το γύρισμα συνεχίστηκε κανονικά.
Ο ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Ο ρόλος που ενσαρκώνω στο "Killers of the Flower Moon", δεν απαιτεί πολλές μετακινήσεις. Δεν κινούμαι πολύ, θεέ μου. Έτσι θα τα καταφέρουμε. Απλώς πρέπει να ολοκληρώσω τα γυρίσματα προσπαθώντας να το έχω σε μια συγκεκριμένη θέση για να επουλωθεί».
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραυματισμός του Ντε Νίρο συνέβη στην Οκλαχόμα, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στη Νέα Υόρκη, όπου ζήτησε ιατρική βοήθεια. Πηγή του ΤΜZ ανέφερε ότι: Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός είχε ήδη προγραμματίσει να πάει στη Νέα Υόρκη καθώς «σχεδίαζε να πάρει μερικές εβδομάδες άδεια από την παραγωγή». Για το λόγο αυτό, τα γυρίσματα δεν αναβλήθηκαν.
Το «Killers of the Flower Moon», είναι σε σκηνοθεσία του Μάρτιν Σκορσέζε με τους Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, Τζέσι Πλίμονς και Λίλι Γκλάντστοουν, με προϋπολογισμό άνω των 200 εκατομμυρίων δολαρίων.
Είναι η ένατη φορά που ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο συνεργάζεται με τον Μάρτιν Σκορσέζε. Η πιο πρόσφατη ταινία και μάλιστα κέρδισε υποψηφιότητα για Όσκαρ ήταν «Ο Ιρλανδός».
Βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Ντέιβιντ Γκραν, παρουσιάζει την αληθινή ιστορία ενός κτηνοτρόφου και εκβιαστή κατά τη δεκαετία του 1920 στην Οκλαχόμα. Η ανακάλυψη τεράστιων κοιτασμάτων πετρελαίου στο έδαφός της, την μεταμορφώνει σε ένα από τα πιο πλούσια μέρη της Αμερικής. Και είναι η ίδια περίοδος που μέλη της Ινδιάνικης φυλής Osage Nation, που παραδοσιακά ζούσε στην περιοχή, αρχίζουν να δολοφονούνται το ένα μετά το άλλο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έτοιμο το πρώτο προσχέδιο από τον σεναριογράφο του House of Cards
Η ταινία βασίζεται στο αδημοσίευτο κείμενο του Ιάκωβου Καμπανέλλη «Οδοιπορικό Μαουτχάουζεν – Μάιος 1988»
«Ζητώ συγγνώμη αν αυτό αποτελεί σοκ, ήταν και για μένα» έγραψε ο ηθοποιός σε ανάρτησή του
Οι διαχρονικές παρεξηγήσεις για τη μεγαλύτερη ιστορία αγάπης που, τελικά, δεν ήταν τέτοια
Τι είπαν οι Ματ Μπετινέλι-Όλπιν και Τάιλερ Γκίλετ
Είναι μια χαρά εκείνος και η οικογένειά του, λέει πηγή από το περιβάλλον του
Ένα podcast που δεν έχει συγκεκριμένο αντικείμενο, γιατί το θέμα του το διαμορφώνουν κάθε φορά οι ακροατές του, στέλνοντας τις (επί παντός επιστητού) ερωτήσεις τους στους συντελεστές
Ο 64χρονος ηθοποιός πάσχει από τη νόσο του Πάρκινσον από το 1991
Ο Χάρισον Φορντ τιμήθηκε με το Βραβείο Συνολικής Προσφοράς του Σωματείου Ηθοποιών Αμερικής
Πού βασίζονται τα σχόλια που έγιναν στα social media
Η νέα ταινία θα εστιάζει στη δημιουργία του «Breakfast at Tiffany’s»
Διχασμένη η γαλλική κινηματογραφική κοινότητα - Αντιδράσεις για το πολιτικό παρελθόν της θρυλικής ηθοποιού
Τι είπε ο βραβευμένος ηθοποιός
Η συγκλονιστική υπόθεση των βιασμών στο Μαζάν μεταφέρεται στη μικρή οθόνη
Το γλυκόπικρο συνοδευτικό με το οποίο επιλέγει να παρουσιάσει την ιστορία ενός ζευγαριού, είναι ο ορισμός των φιλότιμων προθέσεων αλλά και της ελαφρότητας
Στο φεστιβάλ Βενετίας, όπου συμμετείχε το φιλμ, κέρδισε το Βραβείο Ερμηνείας για μία ακόμη αψεγάδιαστη παράσταση από τον Τόνι Σερβίλο
Στρωτό σενάριο, αυθεντικοί χαρακτήρες, φυσικότητα και αφήγηση που ρέει χωρίς προβλήματα
Η ισπανική ταινία της χρονιάς, σε σκηνοθεσία της Αλάουδα Ρουίθ ντε Αθούα, συγκεντρώνει 13 υποψηφιότητες Γκόγια
Tι λένε τα σχόλια των fans
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.