- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Το ταπεράκι της μάνας
Δείτε το απολαυστικό νέο trailer από την νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη
«Το ταπεράκι μην ξεχάσεις» είναι ο τίτλος του νέου τρέιλερ της ταινίας του Γιάννη Οικονομίδη, «Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς»
Τυπικός Οικονομίδης. Η έξαλλη, παθιασμένη ελληνική οικογένεια. Μάνα και γιός. Σκηνές με γκρίνια, φωνές και ταπεράκια.
Το νέο teaser trailer της καινούργιας ταινίας του Γιάννη Οικονομίδη «Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς» (που βγαίνει στις αίθουσες στις 5 Μαρτίου) μόλις κυκλοφόρησε και έχει τον σημαδιακό τίτλο «Το ταπεράκι μην ξεχάσεις!»
Ο Γιάννης Οικονομίδης, έχοντας δημιουργήσει το δικό του κινηματογραφικό στιλ, παίζοντας με τόλμη και αγριάδα με τα στερεότυπα της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας, τραβάει εδώ στα άκρα, αυτό της ελληνίδας μάνας. Πρωτοφανές για τον σκηνοθέτη, «περιτυλίγει το γκροτέσκο με οργή αλλά και τρυφερότητα" και μας δίνει το τάπερ της μαμάς που μπορεί να περιέχει περισσότερα πράγματα από ένα σπιτικό, καλομαγειρεμένο φαγητό...»
Στο φιλμ -και στο trailer- εμφανίζονται οι κυρίες Βασιλική Καλλιμάνη και Σοφία Κουνιά, οι οποίες κάνουν το εκρηκτικό ντεμπούτο τους στον κινηματογράφο, ως μαμάδες των Βασίλη Μπισμπίκη και Γιάννη Τσορτέκη.
Μάλιστα, η Βασιλική Καλλιμάνη, γνωστή Αιγιώτισα επιχειρηματίας της γνωστής εταιρείας θαλασινών είναι γνωστή ως η «σιδηρά κυρία της Ελίκης» και είναι μητέρα της ηθοποιού Μαρίας Καλλιμάνη.
Η ταινία έχει ήδη συζητηθεί πολύ και για το τραγούδι των τίτλων τέλους «Το Ροκ του Καραγκιόζη» που έχει γράψει ο Μπάμπης Παπαδόπουλος και είναι μία surf διασκευή του γνωστού μουσικού θέματος του Καραγκιόζη.
Στην «Μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς» το σενάριο υπογράφουν ο Δημοσθένης Παπαμάρκος, ο Γιάννης Οικονομίδης και ο Χάρης Λαγκούσης.
Πρωταγωνιστούν οι: Γιάννης Τσορτέκης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Βασίλης Μπισμπίκης, Γιώργος Γιαννόπουλος, Στάθης Σταμουλακάτος και Βαγγέλης Μουρίκης και πολλοί ερασιτέχνες ηθοποιοί.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γίνεται η πρώτη μαύρη ηθοποιός με δύο υποψηφιότητες στην κατηγορία μιούζικαλ/κωμωδίας
Ο ηγέτης των Rolling Stones σε ένα ιδιαίτερα προκλητικό φιλμ που αρχικά έμεινε εκτός διανομής
Frankenstein, Γκράντε, Ερίβο και «Adolescence» κλέβουν την παράσταση
Ο βραβευμένος με Όσκαρ δημιουργός του Ανόρα τοποθετείται
Η 91χρονη θρυλική ηθοποιός μιλά για την επιδείνωση της όρασης και της μνήμης της
Προάγγελος των Όσκαρ τα βραβεία της Ένωσης Κριτικών Κινηματογράφου Λος Άντζελες
Το αστικό δράμα του σκηνοθέτη «νίκησε» δύο κακοκαιρίες και το κοινό γεμίζει τις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας
Η πρωτότυπη ταινία διαφέρει σε κάποια στοιχεία από την Ειδική Έκδοση του 1997
Η δύο φορές υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός διαπραγματεύεται τον ρόλο της στο πολυαναμενόμενο σίκουελ
Ίσως όμως η μεγαλύτερη ανησυχία να αφορά τη δημιουργικότητα
Στους κινηματογράφους 6 Μαρτίου 2026 - Πότε θα προβληθεί στο Netflix
Ο διάσημος σκηνοθέτης αποκάλυψε τη λίστα του - Το «Black Hawk Down» στην πρώτη θέση
Τι έγραψαν ηθοποιοί και σκηνοθέτες για την τοποθέτησή του
Η κακοκαιρία ανέβαλε την πολυαναμενόμενη παρουσία της διάσημης ηθοποιού στην ταινία για τη Μαρία Κάλλας
Το έργο του Μάικ Φλάναγκαν επαναφέρει στο νου συγκινητικές στιγμές του σινεμά
Οι δηλώσεις του προκάλεσαν αμέσως αντιδράσεις στα social media
Η διάσημη ηθοποιός θα παραστεί στην προβολή της διεθνούς παραγωγής «Μαρία Κάλλας – Μόνικα Μπελούτσι: Μια Συνάντηση» στο Παλλάς
Πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2026
Ένα μινιμαλιστικό αλλά και άρτιο στις λεπτομέρειές του οικογενειακό δράμα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.