Κινηματογραφος

Οι Specials με τον Vincent Cassel ρίχνουν την αυλαία στις Κάννες

Η ταινία θα προβληθεί επίσημα στα γαλλικά σινεμά στις 23 Οκτωβρίου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
cannes
Η αφίσα του 72ου Φεστιβάλ Καννών/ ©Instagram/ festivaldecannes

Οι δημιουργοί του The Intouchables (Άθικτοι), Olivier Nakache και Éric Toledano, κλείνουν τη φετινή κινηματογραφική γιορτή στις Κάννες.

Με τον Vincent Cassel στον πρωταγωνιστικό ρόλο, η ταινία The Specials (πρωτότυπος τίτλος Hors normes) των εκπληκτικών Olivier Nakache και Éric Toledano σε σκηνοθεσία και σενάριο, θα είναι η τελευταία ταινία που θα προβληθεί στο 72ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών.

Η ταινία, που θα κυκλοφορήσει επίσημα στους κινηματογράφους στη Γαλλία στις 23 Οκτωβρίου, θα προβληθεί μετά την τελετή λήξης του φεστιβάλ στις 25 Μαΐου και την ανακοίνωση του νικητή του Χρυσού Φοίνικα.

Vincent Cassel και Reda Kateb ηγούνται ενός cast από μη επαγγελματίες ηθοποιούς στον κόσμο των αυτιστικών εφήβων και των κοινωνικών λειτουργών. Η ταινία εξετάζει θέματα ανάλογα με εκείνα που καταπιάστηκε το σεναριακό και σκηνοθετικό δίδυμο στην προηγούμενη επιτυχία τους The Intouchables.

H γαλλική ταινία του 2011 με τους Francois Cluzet και Omar Sy στους πρωταγωνιστικούς ρόλους είχε αποφέρει κέρδη ύψους 427 εκ. δολαρίων παγκοσμίως.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ