Κινηματογραφος

Aquaman: O Τζέισον Μομόα μιλάει αποκλειστικά στην ATHENS VOICE

Δείτε το βίντεο από τη συνάντησή μας λίγο πριν την παγκόσμια πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου φιλμ

324257-668306.jpg
Κωνσταντίνος Καϊμάκης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Aquaman: O Jason Momoa μιλάει αποκλειστικά στην ATHENS VOICE

Ο γεννημένος στη Χονολουλού από χαβανέζο πατέρα και ιρλανδικής καταγωγής μητέρα, Τζέισον Μομόα, είναι ο ηθοποιός που δίνει αέρα υπεροχής στον Aquaman έναντι των άλλων υπερηρώων της DC. O Μομόα, που έγινε γνωστός ως Καλ Ντρόγκο στη σειρά «Game of Thrones» και ανέλαβε με επιτυχία το 2011 τον εκμοντερνισμό του «Κόναν ο βάρβαρος», δεν έχει κανένα πρόβλημα να υποδυθεί τον αμφίβιο ημίθεο στην εντυπωσιακή ταινία του Τζέιμς Γουάν, που κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 12 Δεκεμβρίου (στη χώρα μας από την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου, σε διανομή Tanweer). 

AQUAMAN  (Extended 5' Video)

Συναντήσαμε τον 39χρονο (γεννήθηκε στις 1 Αυγούστου 1979) Aμερικανό και είχαμε μια συνέντευξη μαζί του με αφορμή την ταινία. Στο περιθώριο αυτής της συνέντευξης είχαμε και μια μικρή κουβέντα γύρω από την αξία του φιλμ, τις προβλέψεις για την πορεία της στα ταμεία, αλλά και την Ελλάδα, χωρίς να το επιδιώξουμε. Όταν μπήκα στο δωμάτιο της συνέντευξης και η βοηθός του με σύστησε ως «here is Konstantinos from Athens», εκείνος τινάχτηκε από την καρέκλα του και μου… όρμησε!

rev-1-amn-trl-87470-um_high_res_jpeg.jpeg

«Φίλε», μου είπε αρπάζοντας με από τον ώμο με τις χερούκλες του, «δεν κατάφερα ποτέ να πάω στην Αθήνα, αν και ήταν πάντα στους προορισμούςπου είχα σκοπό να επισκεφτώ όταν ταξίδευα στην Ευρώπη. Πώς είναι εκεί τα πράγματα;». Αφού του ανέφερα με συνοπτικές φράσεις την κατάσταση στη χώρα μας (καθώς η βοηθός του μου έκανε νόημα να προχωρήσουμε γρήγορα στη δουλειά μας), εκείνος εκδήλωσε την επιθυμία του να έρθει σύντομα. «Καλά θα κάνετε», του είπα «αφού έχετε μεγάλο φαν κλαμπ στην Αθήνα και το πιθανότερο είναι να περάσετε πολύ καλά». «Μμμ» μουρμούρισε με πονηρό χαμόγελο, «ίσως και να το κάνω». Και περάσαμε στην παρακάτω βιντεοσκοπημένη κουβέντα, όπου σχολιάζει ότι δεν τον νοιάζει ιδιαίτερα να γίνει σούπερ σταρ μετά από το «Aquaman», αφού εκείνο που μετρά είναι να κάνει καλά τη δουλειά του, αλλά και για την πιο δύσκολη σκηνή του φιλμ καθώς και για τον χαβανέζικο αέρα («νομίζω για αυτό με επέλεξε ο Ζακ Σνάιντερ») που δάνεισε στον ήρωα της DC.

rev-1-amn-cc-trl-93852_high_res_jpeg.jpeg

Α, ξέχασα να σας πω ότι στη διάρκεια όλων αυτών, ο θηριώδης (1.92 μέτρα το ύψος του) Τζέισον ήταν άνετος, χαμογελαστός (παρά την εμφανή κούρασή του) και ξυπόλητος, αφού «μόνο έτσι χαλαρώνει πραγματικά»!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ