Κινηματογραφος

«Ο Νοτιάς πάει Χόλιγουντ»

Από τις κινηματογραφικές αίθουσες στη θρυλική στη στοά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
319119-628109.jpg

Η νέα ταινία του Τάσου Μπουλμέτη «Νοτιάς» συνεχίζει το ταξίδι της και, από τις κινηματογραφικές αίθουσες, μεταφέρεται στη θρυλική Στοά Χόλιγουντ, μέσα σε μια εντυπωσιακή φωτογραφική έκθεση με ανέκδοτο υλικό από τα γυρίσματα. Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν συζητήσεις με παλιούς κινηματογραφιστές και ένα μεγάλο πάρτι με μουσικές της κινηματογραφικής Αθήνας από τον Μελωδία FM. 

Το τριήμερο νοσταλγικό ταξίδι στο ελληνικό σινεμά, θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως και τις 7 Φεβρουαρίου 2016, σε ένα χώρο που κάποτε αποτελούσε την καρδιά του: στη Στοά Χόλιγουντ. Η ιστορική Στοά, όπου για δύο δεκαετίες στεγάζονταν γραφεία κινηματογραφικών παραγωγών και εταιρειών διανομής, αποτελούσε αγαπημένο στέκι για ηθοποιούς, σκηνοθέτες και ανθρώπους του σινεμά τη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου. 

Τη φωτογραφική Έκθεση διοργανώνει ο Σύνδεσμος Υποτρόφων του Ιδρύματος Ωνάση, με την αρωγή του Ιδρύματος Ωνάση.

image

image

image

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Τιμοτέ Σαλαμέ στην ταινία «Marty Supreme» σε σκηνοθεσία Τζος Σάφντι
Marty Supreme: Το Όσκαρ στον κύριο Τιμοτέ Σαλαμέ, παρακαλώ

Η εντυπωσιακή παράσταση του 30χρονου ηθοποιού δίνει το έναυσμα στον σκηνοθέτη Τζος Σάφντι για να παρουσιάσει ένα σκληρό δράμα γύρω από την προσωπική μοναξιά και τη σημασία τού να κυνηγάς το όνειρό σου

Ύβρις της ανθρωπότητας
Η ύβρις της ανθρωπότητας: Το ντοκιμαντέρ του Γιώργου Αυγερόπουλου προκαλεί βαθιά ανησυχία

Ο δημιουργός ποντάρει στην αίσθηση που προκαλεί η δύναμη της εικόνας, που «αφηγείται» την καταστροφική κλιματική αλλαγή σε συνδυασμό με τον εξωφρενικό τρόπο που το παρελθόν συναντιέται με το μέλλον. 

Kontinental 25
Kontinental 25: Ο Ράντου Ζούντε εναντίον όλων

Με ειρωνικές μπηχτές για τα τετριμμένα πλέον ευρωπαϊκά συνθήματα περί ισότητας ή αδελφοσύνης και με οξεία ματιά πάνω στο θέμα της ατομικής ευθύνης, ο ρουμάνος σκηνοθέτης υπογράφει ένα στιβαρό δράμα

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY