- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Κορωνοϊός: Το πρώτo drive-thru στριπ κλαμπ στον κόσμο
Με τα μαγαζιά κλειστά, παραγγέλνεις μέσα από το αυτοκίνητο το φαγητό σου από το στριπ κλαμπ Lucky Devil Lounge των ΗΠΑ και παράλληλα απολαμβάνεις το χορό.
Το πρώτο drive-thru στριπ κλαμπ άνοιξε στο Πόρτλαντ των ΗΠΑ όπου μέσα από το αυτοκίνητό σου μπορείς να απολαύσεις το χορό και τη μουσική μέχρι να ετοιμαστεί το φαγητό σου.
Πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκαν οι πρώτες drive-in κινηματογράφοι στην Ελλάδα, όπως και το πρώτο drive-in κινηματογραφικό φεστιβάλ στη Γλυφάδα. Όπως έχουμε γράψει, τα drive-in, οι κινηματογράφοι που μπορείς να δεις μία ταινία μέσα από το αυτοκίνητό σου, γνωρίζουν μία μικρή αναβίωση – λόγω συνθηκών πανδημίας και social distancing – σε όλο τον κόσμο, με προοπτικές αυτή η αναβίωση να πάρει μορφή «χιονοστιβάδας», εν μέσω καλοκαιριού.
Τη στιγμή που οι περισσότεροι drive-in κινηματογράφοι φυτοζωούσαν και έκλεινε ο ένας μετά τον άλλον (στην Ελλάδα ειδικά, δεν είχε μείνει κανένας ανοιχτός εδώ και πολλά χρόνια), τώρα γνωρίζουν μεγάλες στιγμές σε χώρες όπως οι ΗΠΑ, Γερμανία, ακόμα και στη Νότια Κορέα. Πολλοί drive-in κινηματογράφοι και χώροι ενοικιάζονται ακόμα και για συναυλίες και θρησκευτικές λειτουργίες, με τους θεατές και τους πιστούς να λαμβάνουν τα beats και την ευλογία χωρίς να βγουν από το αυτοκίνητό τους.
Κάτι θα πρόσεξε ο ιδιοκτήτης του στριπ κλαμπ Lucky Devil Lounge, Shon Boulden, από το Πόρτλαντ του Όρεγκον και αποφάσισε να δράσει διαφορετικά. Με το στριπ κλαμπ να είναι κλειστό λόγω του lockdown και της πανδημίας, ο Shon δημιούργησε την υπηρεσία Boober Eats, με τις χορεύτριες να κάνουν… topless ντελίβερι φαγητού, μέσα από το μενού του Lucky Devil Lounge. Το όνομα δεν «κάθισε» καλά στην εταιρία Uber που έστειλε εξώδικο και έτσι το αρχικό Boober Eats άλλαξε πριν λίγες μέρες σε Lucky Devil Eats.
Με την υπηρεσία ντελίβερι να πετυχαίνει τους στόχους της, ο Shon Boulden το πήγε ένα βήμα παραπέρα. Στο χώρο παρκινγκ του Lucky Devil Lounge έστησε μία μεγάλη τέντα και τώρα μπορείς να παραλάβεις ο ίδιος, μέσα από το αυτοκίνητό σου, το φαγητό που παρήγγειλες. Μέχρι να ετοιμαστεί η παραγγελία σου, το μπέργκερ και οι φτερούγες κοτόπουλο, τέσσερις χορεύτριες (πάντα με μάσκες και γάντια) και ένας DJ, σου κρατάνε συντροφιά με το χορό και τη μουσική τους. Κάπως έτσι γεννήθηκε το Food 2-Go-Go, το πρώτο drive-thru στριπ κλαμπ.
Αν νομίζατε ότι τα δυστοπικά μυθιστορήματα ή σκηνές από την ταινία «Blade Runner» είναι τόσο μακρινά, η ταχύτητα με την οποία εξελίσσονται τα πράγματα, για καλό και για κακό, μας αφήνει πολλές φορές πίσω.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Από τη Ρόδο στις διεθνείς σκηνές και τώρα στην Αθήνα με το νέο της σόλο «RE B OU ND»
Μια χορογραφία αφιερωμένη στη γέννηση, τη μεταμόρφωση και τη διαχρονικότητα του αιγυπτιακού πολιτισμού
Μια συζήτηση με την ερευνήτρια και καθηγήτρια χορού για τη σχέση του χορού με την υγεία και την ποιότητα ζωής
Μια σύγχρονη ανάγνωση του Ίψεν από τους «Χορευτές του Βορρά» στην παράσταση που ανεβαίνει στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Από τις 21 Σεπτεμβρίου έως τις 5 Οκτωβρίου, οι νέες φωνές της χορευτικής σκηνής εκφράζονται με τα σώματά τους
Η χορογράφος με την ομάδα της προσεγγίζει το έργο του Ίψεν με μια σύγχρονη ματιά, αναδεικνύοντας τη διαχρονικότητά του
Η πρίμα μπαλαρίνα των Μπολσόι μάς μίλησε με αφορμή την πρώτη της εμφάνιση στο Ηρώδειο στο Ballet Stars Gala
Από τη Νομική και τη συνεργασία με τη Μαρίνα Σάττι, στη Eurovision και στα διεθνή stages του χορού
Μιλήσαμε με τη χορογράφο με αφορμή την επετειακή δράση στο 31ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας
Ο διεθνώς καταξιωμένος χορογράφος μιλάει για το νέο έργο του «Thrice», που θα δούμε στις 23/7 στο 31ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας
Η πρεμιέρα θα δοθεί στις 19 Ιουλίου 2025 στην Κεντρική Πλατεία της Καλαμάτας
Μια συνομιλία με την Ελληνίδα χορογράφο και performer για το «Dive into you» που θα δούμε στο 31ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας
Ένας χείμαρρος συναισθημάτων και έκφρασης
«Ο χορός Bollywood καλωσορίζει από ανήσυχα δεκάχρονα μέχρι γεμάτες ζωντάνια ώριμες γυναίκες»
Από τις 27 έως τις 29 Ιουνίου στο ιστορικό Θέατρο «Δόρα Στράτου»
Τι μας είπε ο διάσημος χορογράφος για το δίπτυχο «Unseen & Bolero», σε μουσική Μορίς Ραβέλ, που παρουσιάζει στη Στέγη
15 παραστάσεις μέσα σε 7 ημέρες, με συμμετοχή 70 καλλιτεχνών
Ο διεθνής Έλληνας χορογράφος μάς μιλάει για το νέο του έργο «My fierce ignorant step» στη Στέγη
35 χρόνια πορείας γεμάτη τόλμη και φαντασία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.