Εικαστικα

ΘεσσΟΝΟνίκη!

Τα Δημήτρια 2016, αυτό το Σάββατο, υποδέχονται τη Yoko Ono κι όλη η πόλη δείχνει… Imagine  

4754-202316.jpeg
Στέφανος Τσιτσόπουλος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
325978-672734.jpg
Στέφανος Τσιτσόπουλος

Αυτό το Σάββατο, 1 Οκτωβρίου, το Αστυβάλ Δημήτρια 2016 ξεκινά. Η μεγαλύτερη γιορτή πολιτισμού στον βορρά υπόσχεται έναν Οκτώβριο με θέατρα, μουσικές και τέχνη διαχυμένη παντού στους δρόμους της πόλης. Δείτε το πρόγραμμα εδώ και διαλέξτε σκηνές, ήχους, παλκοσένικα και ήρωες - τα φετινά Δημήτρια είναι ωραιότερα και ουσιαστικότερα από ποτέ.

Παρά το χαμηλό μπάτζετ, εναρμονισμένο με τα φτωχά οικονομικά της κρίσης, παρά την κατήφεια και τη στεναχώρια της Θεσσαλονίκης, που η αφήγηση της πραγματικής ζωής δεν έχει καμιά σχέση με τα «αθηνέζικα» κλισέ περί ερωτικής πόλης και Λαδάδικα Yolo και πάμε τρελό weekend να τα σπάσουμε, εντούτοις, ναι! Η πόλη ετοιμάζεται να ζήσει ένα γιορτινό Σαββατοκύριακο, καθώς η τελετή και το πάρτι έναρξης θα συμπέσουν με το opening της έκθεσης Yoko Ono / εγκαταστάσεις, performances.

Εδώ διαβάζεις τι θα συμβεί με το νι, το Όνο και το σίγμα, μιας και η Athens Voice πρώτη από όλους είχε inside Yoko information.

Και ορίστε μερικές αποκλειστικές εικόνες από το στήσιμο της έκθεσης: οι μουσικοί που κάνουν πρόβα μαζί με τους περφόρμερ για το «Sky Piece to Jesus», τα πολυσυζητημένα φέρετρα της εγκατάστασης «Ex-it» και τον στολισμό της Θεσσαλονίκης με ανάλογη Yoko και John σήμανση!

Δημήτρια 2016Δημήτρια 2016Δημήτρια 2016

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ