Design & Αρχιτεκτονικη

HOME RECIPE: Φέρε τη φύση στον χώρο σου!

Μεταμόρφωσε κάθε χώρο, χωρίς κόπο, με τεχνητά φυτά και δέντρα

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 850
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Home Recipe

Ο Βαγγέλης Nτζιός από το Ηome Recipe μας λύνει όλες τις απορίες γύρω από τα τεχνητά φυτά

Τεχνητά φυτά και δέντρα, το «πράσινο» κλειδί που μεταμορφώνει κάθε χώρο. Θαυμάζεις τις πελώριες βουκαμβίλιες αλλά δεν θες να σκουπίζεις κάθε πρωί τα πεσμένα φύλλα τους; Θες να κάνεις την επιχείρησή σου καταπράσινη σε χρόνο μηδέν; Αγαπάς τα φυτά, αλλά δεν τα καταφέρνεις με τη φροντίδα τους; Η λύση είναι τα τεχνητά φυτά! Ο Βαγγέλης Nτζιός από το Ηome Recipe μας λύνει όλες τις απορίες γύρω από αυτό το μοναδικό, προσιτό κι εύκολο είδος διακόσμησης.

Τι είναι τα τεχνητά φυτά και δέντρα;
Πρόκειται για μία οικονομικά προσιτή μέθοδο διακόσμησης, που μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε την αίσθηση της φύσης ακόμη και στον πιο απρόσμενο χώρο! Τα τεχνητά φυτά και δέντρα που διαθέτει το Home Recipe φτιάχνονται από εξαιρετικά ποιοτικά υλικά, οπότε το αποτέλεσμα είναι απολύτως αληθοφανές. Η διαφορά ανάμεσα σε ένα τεχνητό και ένα αληθινό φυτό δεν είναι εμφανής.

 

Home Recipe

Από τι υλικό είναι φτιαγμένα τα τεχνητά φυτά;
Ο κορμός τους είναι από τεχνιτό υλικό, ενώ τα φυλλώματά τους αποτελούνται από ύφασμα το οποίο έχει υποστεί ειδική επεξεργασία, ώστε να γίνει ανθεκτικό στους εξωτερικούς παράγοντες (όπως ο ήλιος και η βροχή).

Home Recipe

Σε ποιους χώρους προτείνεται η εφαρμογή τους;
Μπορούν να τοποθετηθούν σε όλους τους χώρους που χρειάζονται λίγο πράσινο αλλά δεν υπάρχει η δυνατότητα να μπουν αληθινά φυτά (για παράδειγμα λόγω έλλειψης φωτός ή αδυναμία φροντίδας). Μπορούν να αλλάξουν την ατμόσφαιρα σε έναν επαγγελματικό χώρο, να δημιουργήσουν ένα καταπράσινο εστιατόριο, να φέρουν φως, χρώμα και πράσινη «ταυτότητα» σε ένα σκοτεινό πεδίο, μικρό ή μεγάλο.

Home Recipe

 

Γιατί να επιλέξω ένα τεχνητό φυτό για τον επαγγελματικό μου χώρο;
Γιατί μας δίνει τη δυνατότητα να διαμορφώσουμε, ακόμα και να μεταμορφώσουμε τον χώρο μας πολύ γρήγορα, αλλά και να συνθέσουμε την κατάλληλη ατμόσφαιρα για κάθε δυνατό project (για παράδειγμα σε ένα εστιατόριο ιαπωνικής κουζίνας μπορούν να τοποθετηθούν ανθισμένες κερασιές, που θα μεταφέρουν τους θαμώνες κατευθείαν στη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου).

 

Home Recipe

Τι ποικιλία υπάρχει σε τεχνητά φυτά;
Στο Home Recipe υπάρχουν περισσότερες από 2.000 επιλογές σε τεχνητά φυτά και δέντρα. Μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε τροπικά φυτά (όπως μπαμπού με αληθινό κορμό, μπέντζαμιν, μονστέρα κ.ά.), φοινικοειδή και κάκτους σε πολλά σχέδια, αναρριχητικά φυτά (όπως κισσούς, αμπέλια, βουκαμβίλιες), εκατοντάδες ανθοφόρα φυτά (όπως τριανταφυλλιές, μανόλιες, ορχιδέες και πάμπολλα ακόμα, τα οποία μάλιστα προσφέρονται σε δεκάδες χρωματικές επιλογές), ακόμη και δέντρα! Θα βρούμε λεμονιές και πορτοκαλιές με καρπούς να κρέμονται στα κλαδιά τους, ροδακινιές, βερικοκιές, ελιές που φτάνουν σε ύψος τα 4 μέτρα!

 

Home Recipe

Πώς γίνεται η εφαρμογή;
Το Home Recipe ακολουθεί τα σχέδια του αρχιτέκτονα που έχει σχεδιάσει τον χώρο σας, ενώ συνεργάζεται επίσης με αρχιτέκτονες, διακοσμητές και γεωπόνους. Η τοποθέτησή τους γίνεται από επαγγελματίες, ενώ το ίδιο εύκολα μπορούν να απομακρυνθούν από τον χώρο, να αντικατασταθούν ή ακόμα και να συμπληρώσουν μία νέα, μεγαλύτερη σύνθεση.

 

Home Recipe

Σταθά 17, Βόλος, 2421217300, www.homerecipe.gr Fb: HomeRecipe

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ