Design & Αρχιτεκτονικη

Roche Bobois: 10 ημέρες δελεαστικών τιμών στις νέες συλλογές

Παρασκευή 14 Μαΐου με Δευτέρα 24 Μαΐου ενδίδουμε στον πειρασμό

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Καναπέδες και τραπέζια σε εξωτερικό χώρο με φόντο δέντρα

Roche Bobois Temptations Days: 10 ημέρες δελεαστικών τιμών σε όλες τις νέες συλλογές, από Παρασκευή 14 έως Δευτέρα 24 Μαΐου 2021.

Για πολλούς από εμάς η απομόνωση έγινε η αφορμή να επαναπροσδιορίσουμε τη σχέση μας με το σπίτι, αναζητώντας ιδέες που θα μάς κάνουν να αισθανόμαστε άνετα αλλά και θα μάς ικανοποιούν αισθητικά.

 

[[{"fid":"870000","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"Σαλόνι με έπιπλα, καναπέδες, τραπεζάκια, βιβλιοθήκες","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Roche Bobois: Για 10 ημέρες δελεαστικές τιμές σε όλες τις συλλογές","field_text[und][0][value]":""},"type":"media","field_deltas":{"6":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"Σαλόνι με έπιπλα, καναπέδες, τραπεζάκια, βιβλιοθήκες","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Roche Bobois: Για 10 ημέρες δελεαστικές τιμές σε όλες τις συλλογές","field_text[und][0][value]":""}},"link_text":null,"attributes":{"alt":"Σαλόνι με έπιπλα, καναπέδες, τραπεζάκια, βιβλιοθήκες","title":"Roche Bobois: Για 10 ημέρες δελεαστικές τιμές σε όλες τις συλλογές","class":"media-element file-default","data-delta":"6"}}]]

 

Τραπεζαρία με γυάλινη επιφάνεια, ξύλινες καρέκλες, χαλί, τζάκι στα δεξιά και σκάλες στο βάθος

Ακολουθώντας τη τάση της εποχής, η Roche Bobois παρουσιάζει για τη νέα σεζόν πολλά νέα μοντέλα μερικά από τα οποία είναι πραγματικά επαναστατικά στον σχεδιασμό και την κατασκευή τους. Το τραπέζι Corail αποτελεί μία σημαντική καινοτομία αφού η βάση του κατασκευάζεται από τρισδιάστατο εκτυπωτή, όπως και η αποκλειστική συλλογή stretch υφασμάτων για εξωτερικούς χώρους που ντύνει τον καναπέ Informel. Η συλλογή αυτή έχει εξαιρετική αντοχή ενάντια στις διάφορες καιρικές συνθήκες, ενώ  διατηρεί μια εξαιρετική απαλότητα στην αφή ιδανική και για χρήση τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους.

Σαλόνι με καναπέδες, τραπεζάκια, χαλί και τζαμαρία που φαίνονται δέντρα

Αυτή την άνοιξη, design και υλικά υψηλής ποιότητας τίθενται στην υπηρεσία της αισθητικής από τη Roche Bobois. Έπιπλα, φωτιστικά και αντικείμενα με γεωμετρικές γραμμές, art deco επιρροές από τη δεκαετία του ’20, έντονα χρώματα από το ’70 και παστέλ αποχρώσεις εντυπωσιάζουν.

Σαλόνι με καναπέδες, τραπεζάκια, χαλί και τζαμαρία που φαίνεται θάλασσα

Έμπειροι interior designers μάς περιμένουν στα καταστήματα Roche Bobois για να μας βοηθήσουν να πραγματοποιήσουμε τα σχέδια των ονείρων μας. Ευκαιρία να επωφεληθούμε και από τις "Temptations Days" με τιμές ιδιαίτερα ελκυστικές για όλες τις νέες συλλογές.

Τραπεζαρία με ξύλινες καρέκλες, χαλί, βιβλιοθήκη με καθρέπτες

Σαλόνι με λευκούς καναπέδες, γυάλινα τραπεζάκια, χαλί και σκάλες στα δεξιά

Λ. Κηφισίας 248, Χαλάνδρι, 2106711700/ Λ. Ποσειδώνος 55, Άλιμος, 2109859040, www.roche-bobois.com, facebook: Roche Bobois Grѐce

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ