Design & Αρχιτεκτονικη

Τα ξωτικά του Echo Deco στολίζουν το σπίτι με ένα κλικ

Ποιος είναι έτοιμος για λίγη χριστουγεννιάτικη μαγεία;

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σαλόνι με πολυθρόνες και στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο
©Echo Deco

Η ομάδα του Echo Deco φέρνει στο χώρο μας τα Χριστούγεννα απλά, με ένα κλικ.

Με τις γιορτινές ημέρες του Δεκέμβρη να καταφθάνουν, οι προετοιμασίες ξεκινούν από νωρίς. Τα σπίτια κλείνουν σιγά σιγά τις μπαλκονόπορτες, ντύνουν τα πατώματα με χαλιά και οι σκέψεις για τον φετινό γιορτινό στολισμό αρχίζουν να στριφογυρίζουν όλο και πιο έντονα στο πίσω μέρος του μυαλού. Όπως τα ξωτικά του Άγιου Βασίλη προετοιμάζονται όλο το χρόνο για την ημέρα των Χριστουγέννων, έτσι ακριβώς και τα ξωτικά του Echo Deco δούλεψαν σκληρά για τον γιορτινό μας στολισμό. Ο επικεφαλής των ξωτικών σύλλεξε μια σειρά από ξύλινα, μεταλλικά και γυάλινα στολίδια και συνέθεσε συνολικά είκοσι οκτώ παραμυθένιους στολισμούς εμπνευσμένους από παιδικά παραμύθια και αναμνήσεις με σκοπό να αναπολήσουν οι μεγάλοι και να δημιουργήσουν αναμνήσεις οι μικροί. Οι παρακάτω λόγοι αποδεικνύουν γιατί αξίζει να φέρεις τα Χριστούγεννα σπίτι σου με ένα κλικ!

Έτοιμοι στολισμοί με δέντρο

Η διακόσμηση και ο στολισμός του χριστουγεννιάτικου δέντρου αποτελεί για πολλούς την πιο ευχάριστη διαδικασία του χρόνου. Μικροί και μεγάλοι μαζεύονται στο χώρο του καθιστικού φορώντας σκουφιά, ακούνε χριστουγεννιάτικα τραγούδια και συμβάλλουν στο στολισμό του δέντρου και τη διακόσμηση του. Έχοντας αυτή την ευχάριστη εικόνα κατά νου, η ομάδα του Echo Deco φρόντισε να φέρει στο χώρο μας τα Χριστούγεννα απλά, με ένα κλικ. Είκοσι οκτώ στολισμοί συντέθηκαν μετά από εκτενή μελέτη αλλά κι έχοντας ως γνώμονα τη ζεστασιά των εορτών. Ο καθένας ξεχωριστός και βασισμένος κάθε φορά σε ξεχωριστό concept, επιχειρεί να ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους σε προορισμούς με μυρωδιές από ζεστό κακάο και φρεσκοψημένα κουλουράκια. Χιονισμένα δέντρα άψογης ποιότητας φιλοξενούν στη φυλλωσιά τους το εργαστήριο του Άγιου Βασίλη, την Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων αλλά και τον Μολυβένιο Στρατιώτη με σκοπό να εντυπωσιάσουν οποιονδήποτε βρεθεί μπροστά τους να τα θαυμάσει, ενώ κάθε στολισμός συνοδεύεται από βίντεο που απεικονίζει κάθε στάδιο του στολισμού βήμα βήμα.

Κάθε στολισμός είναι ξεχωριστός με το δικό του τρόπο αποτελούμενος από 100+ στολίδια επιλεγμένα και μελετημένα για να δημιουργήσουν ένα φαντασμαγορικό αποτέλεσμα που θα μετατρέψει το καθιστικό στην πιο ζεστή οικογενειακή εστία. Νιώστε τη μυρωδιά από τα κουλουράκια πιπερόριζας να κατακλύζει το καθιστικό μέσω του στολισμού Gingerbread και επιλέξτε το ύψος του δέντρου που ταιριάζει καλύτερα αφήνοντας τα υπόλοιπα στην ομάδα του Echo Deco, διότι φέτος φρόντισαν να φωτίσουν, να στολίσουν και να διακοσμήσουν -με αυτή τη σειρά- το χριστουγεννιάτικό μας δέντρο. Επέλεξαν τα best sellers τους με χιονισμένο φύλλωμα όπως το Montana Frosted και Olympus Frosted αλλά και τα EchoCany Triple μεικτής φυλλωσιάς και EchoBurlin καθότι είναι τα πιο κατάλληλα για τη φιλοξενία των στολισμών. Μελέτησαν τον ανάλογο φωτισμό σε θερμό ή ψυχρό φως που θα φωτίσει και θα αναδείξει τη φυλλωσιά του δέντρου και θα δημιουργήσει την πιο κατάλληλη ατμόσφαιρα για τις γιορτινές βραδιές που θα περνάμε αγκαλιά με την οικογένειά μας. Και αν τα δικά μας ξωτικά είναι απασχολημένα, μπορούν να μας το στολίσουν εκείνοι. Η υπηρεσία στολισμού στο σπίτι για τις περιοχές της Αττικής, εγγυάται το άρτιο αποτέλεσμα των στολισμών του Echo Deco. Ας δημιουργήσουμε ένα ξεχωριστό σκηνικό με έναν στολισμό, διαφορετικό και παραμυθένιο που θα μείνει αναλλοίωτος στο χρόνο και θα μας συντροφεύει.

Στολισμένα χριστουγεννιάτικα δέντρα σε σαλόνια σπιτιών
©Echo Deco

Προτάσεις στολισμού

Για όσους διαθέτουν ήδη δέντρο αλλά ο περυσινός στολισμός φαντάζει κάπως κοινότυπος, εξέλιξαν την ιδέα του στολισμού με ένα κλικ. Ενώ η αρχική ιδέα βασιζόταν σε μια ολοκληρωμένη εικόνα αποτελούμενη από το δέντρο, τα φωτάκια και τα στολίδια του, τώρα μας παρέχουν τη δυνατότητα να πειραματιστούμε στο δικό μας δέντρο πάντα καθοδηγούμενοι για το πώς να το στολίσουμε παρέα με την ομάδα του Echo Deco. Σκοπός του έτοιμου στολισμού είναι να mας λύσει τα χέρια. Γνωρίζοντας πως ένας επαγγελματίας εργάστηκε για τη διακόσμηση του δέντρου σας, επέλεξε διεξοδικά ένα ένα τα στολίδια σύμφωνα με ένα συγκεκριμένο θέμα και χρωματική παλέτα, η διακόσμηση γίνεται πιο εύκολη και ευχάριστη. Μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε πλήθος στολισμών σύμφωνα με το ύφος της διακόσμησης ή της επίπλωσης με Vintage ή Rustic ύφος και να αποκτήσουμε τον ανάλογο στολισμό αποφεύγοντας τη διαδικασία διαλογής στολιδιών. Κάθε στολισμός είναι μοναδικός κι απαρτίζεται από μια σειρά ξύλινων και μεταλλικών στολιδιών, γυάλινων μπαλών αλλά και διακοσμητικών κλαδιών με σκοπό να δημιουργήσουν όγκο και να ενισχύσουν τη φυλλωσιά του δέντρου.

Για όσους αγαπούν το χιονοπόλεμο κι θέλουν λίγο από το χιόνι του Βόρειου Πόλου στο σαλόνι, τα Λευκά Χριστούγεννα και ο Frozen World στολισμός θα γίνουν οι αγαπημένες τους επιλογές, ενώ για τους παραδοσιακούς με το διακοσμητικό δαιμόνιο υπάρχουν τα Classic Christmas και Snow kiss Berries που αποτελούνται από τη πιο γιορτινή απόχρωση, το κόκκινο. Το Echo Deco συμβουλεύει για την επιλογή του ανάλογου φωτισμού καθότι οι λευκοί στολισμοί χρήζουν ψυχρού φωτισμού. Γιατί όχι λίγο βόρειο σέλας στο χώρο με έναν έτοιμο στολισμό για να διηγούμαστε παραμύθια στους μικρούς μας αγγέλους δίπλα στη θέρμη του τζακιού με την fleece κουβερτούλα που θα πάρει μόνιμη θέση στον καναπέ;

Λεπτομέρειες χριστουγεννιάτικης διακόσμησης, καμπάνες, γκι, στολίδια
©Echo Deco

Χριστούγεννα παντού!

Δεν υπάρχει περιορισμός όσον αφορά το στολισμό των Χριστουγέννων. Όλα στολίζονται! Το καθιστικό, το υπνοδωμάτιο, η κουζίνα, το μπάνιο, το ταβάνι. Εάν στο σαλόνι δεσπόζει επιβλητικό δέντρο 2-3 μέτρων, δεν μπορεί το υπνοδωμάτιο του παιδιού να μην έχει το δικό του μικρό δεντράκι. Εδώ αλλάζουν τα πράγματα. Η ομάδα του Echo Deco τρύπωσε κρυφά από τον Άι Βασίλη στο εργαστήρι του και στόλισε μίνι δεντράκια για τον μικρό πρίγκιπα με γαλάζιες και λευκές κορδέλες, αυτοκινητάκια και ζωάκια, ενώ κράτησαν λίγες μπαλαρίνες για τον παραμυθένιο στολισμό της μικρής βασίλισσας του χιονιού. Έβαλαν και λαμπάκια να φωτίζει το βράδυ και να κρατάει συντροφιά στο παιδί. Το σχέδιο στέφθηκε με επιτυχία αφού τα συσκεύασαν έτοιμα στολισμένα χωρίς να τους καταλάβει κανείς και είναι έτοιμα να στολίσουν το δωμάτιο. Απλά το αφαιρούμε (μυστικά) από τη συσκευασία και το τοποθετούμε στο έπιπλο που επιλέξαμε. Διορθώνουμε τυχόν κλαδιά που μπορεί να έχουν κλείσει λόγω συσκευασίας και μετά το τέλος των εορτών το αποθηκεύουμε για του χρόνου. Φέτος η νονά και ο νονός μπορούν να χαρίσουν στο νεοφώτιστο, το πιο πρωτότυπο έτοιμο στολισμένο δεντράκι, ενώ οι αγαπημένοι μας συνεργάτες μπορούν να διακοσμήσουν το γραφείο ή το συνεδριακό τραπέζι αναλόγως χωρίς κόπο αλλά με κέφι.

Μικρό χριστουγεννιάτικο δέντρο και λεπτομέρεια στολισμού τραπουλόχαρτο
©Echo Deco

Πάντα υπάρχει περιθώριο ενίσχυσης της χριστουγεννιάτικης διακόσμησης. Διακοσμημένες γιρλάντες μήκους 140 εκατοστών σύμφωνα με το συνολικό στολισμό σε λευκές, κόκκινες, χρυσές και γήινες αποχρώσεις και με φωτάκια. Ιδανική πρόταση δώρου έτοιμη, στολισμένη φωτισμένη και συσκευασμένη. Μην περιοριστείτε στη διακόσμηση του τζακιού, τολμήστε να τη χρησιμοποιήσετε και σαν runner για το γιορτινό τραπέζι πλαισιώνοντάς τη με ψηλά κεριά και διακοσμητικά. Για πιο παραμυθένιο αποτέλεσμα εμπνευσμένο από παραμύθι της Disney, μπορεί να πάρει τη θέση της στην κουπαστή της εσωτερικής σκάλας.

Χριστουγεννιάτικη γιρλάντα και στολίδια
©Echo Deco

Τελειοποιώντας την δημιουργική αυτή έμπνευση επιστράτευσαν αρλεκίνους και ξωτικά, ταράνδους και καρυοθραύστες αλλά κι ένα αρχοντικό παγόνι με χρυσόσκονη, τα «έλουσαν» με φως χρησιμοποιώντας λαμπάκια και διακόσμησαν με μαεστρία μοναδικά στεφάνια διαμέτρου 60, 90 και 120 εκατοστών για κάθε χώρο του σπιτιού αλλά και του επαγγελματικού χώρου. Όχι μόνο στην εξώπορτα αλλά και πάνω από το τζάκι συνοδευόμενο από μια ασορτί γιρλάντα, ή ακόμη καλύτερα στον τοίχο στη θέση του αγαπημένου μας πίνακα να το φωτίζει ένα επιδαπέδιο φωτιστικό.

Χριστουγεννιάτικο στεφάνι και στολισμός
©Echo Deco

Decoration for your mood!

Εσύ τι τύπος είσαι; Οργανώνοντας έναν θεσμό με βάση το προσωπικό γούστο του καθενός, η Echo Deco μας παροτρύνει να ανακαλύψουμε τη διάθεση του φετινού μας στολισμού. Ρομαντικές κι ερωτευμένες ψυχές; -τότε οι πιο ταιριαστοί στολισμοί είναι οι Romantic Miracle και Christmas Kiss. Ο ένας βασισμένος σε υφές από πούπουλα και φτερά και ο δεύτερος δομημένος με το σήμα κατατεθέν του πρωτοχρονιάτικου φιλιού: το γκι! Για πατροπαράδοτο στολισμό, ο Classic Christmas είναι κομμένος και ραμμένος στα μέτρα μας. Για νοσταλγούς των παλιών καλών εποχών στην εξοχή, η απάντηση βρίσκεται στον στολισμό Rustic Nostalgic που αποτελείται αποκλειστικά από ξύλινα στολίδια και καρό υφάσματα -σαν να βρισκόμαστε στις Άλπεις. Μήπως όμως είναι ώρα για λίγο γκλάμουρ με λάμψη και αντανακλάσεις; Η λύση κρύβεται στο στολισμό Peacock, μια μοναδική πρόταση στολισμού βουτηγμένη στην παγιέτα και τη χρυσόσκονη με κυρίαρχο στολίδι το μαγευτικό παγόνι. Για εκείνους που είναι ακόμη παιδιά δεν θα μπορούσε να έχει σχεδιαστεί ένας στολισμός πιο ταιριαστός από τον Candyland. Ολόκληρη η μαγεία των Χριστουγέννων βρίσκεται σε ένα στολισμό που έχει σκοπό να ξυπνήσει τις παιδικές αναμνήσεις των μεγάλων και να δημιουργήσει νέες για τους μικρούς.

Στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο σε σαλόνι
©Echo Deco

Στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο σε σαλόνι
©Echo Deco

Τα Χριστούγεννα του 2020 προβλέπεται να είναι διαφορετικά και παράλληλα στολισμένα με στυλ. Καθώς οι μέρες και η κατάσταση επιβάλλουν να μείνουμε ασφαλείς στο σπίτι, ο χριστουγεννιάτικος στολισμός θα πρέπει να εμπνέει όλα τα μέλη της οικογένειας να μαζευτούν γύρω από το δέντρο και να γιορτάσουν τον ερχομό του νέου έτους με προσμονή και χαρά. Ξύλα στο τζάκι, Frank Sinatra στα ηχεία και ζεστή σοκολάτα σε μια κούπα με χιονάνθρωπους και ταράνδους. Ας εμπιστευτούμε το φετινό στολισμό στα χέρια των καλύτερων εντυπωσιάζοντας μικρούς και μεγάλους με μια πρόταση που θα μείνει αναλλοίωτη στο χρόνο, εύκολα με ένα κλικ!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ