Design & Αρχιτεκτονικη

Δάκρυα Μαστίχας

Δροσερά και αρωματικά

115142-643746.jpg
Home Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
57482-116189.jpg

Πάνω που ψάχναμε να πιούμε κάτι νέο, γλυκό, δροσερό και αρωματικό… Το λικέρ Mastic Tears και Mastic Tears with Lemon, από απόσταγμα μαστίχας Χίου, συνδυάζει τον πλούτο της παράδοσης με την καινοτομία και το καλό design και απευθύνεται (κυρίως) στο νεανικό κοινό. Την απόσταξη κάνει η νέα γενιά ποτοποιών της Ελληνικής Βιομηχανίας Αποσταγμάτων της Μυτιλήνης, γνωστή και από το ούζο Δίμηνο.

Φρέσκα μυαλά στο χώρο, ενσταλάζουν τη δημιουργικότητά τους και τις σύγχρονες ιδέες τους στην παράδοση της μαστίχας. Και δημιουργούν το λικέρ με το πιο ποιητικό όνομα και την πιο κομψή συσκευασία. Ακριβώς στην ώρα για τις γιορτές... Θα το βρείτε σε κάβες και ζαχαροπλαστεία.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λευκή πλαστική καρέκλα
Η λευκή πλαστική καρέκλα στα σημαντικότερα έπιπλα του αιώνα

Η καρέκλα που πρωταγωνιστεί στα πανηγύρια, στις αυλές της επαρχίας και στις παραλίες, είναι το εμβληματικότερο έπιπλο των τελευταίων 100 ετών σύμφωνα με τους New York Times

Sir Norman Foster: Ο αρχιτέκτονας που σχεδιάζει στο Ελληνικό τη μεγαλύτερη αστική ανάπλαση στην Ευρώπη
Sir Norman Foster: Ο αρχιτέκτονας που σχεδιάζει στο Ελληνικό τη μεγαλύτερη αστική ανάπλαση στην Ευρώπη

Ιππότης, βαρόνος, κάτοχος του βραβείου Pritzker και καμιά 400αρια ακόμα, ο sir Norman Foster θεωρείται και είναι ένας από τους μεγαλύτερους αρχιτέκτονας της εποχής μας.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY