Design & Αρχιτεκτονικη

hellofrom: αναμνήσεις Θεσσαλονίκης

Ένα souvenir shop που προωθεί την πόλη και τη δημιουργικότητα

61858-136429.JPG
Χρήστος Εξαρχόπουλος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
374542-773099.jpg

Το hellofrom thessaloniki ιδρύθηκε τον Μάιο που μας πέρασε και μου συστήθηκε τυχαία σε μια απογευματινή βόλτα μου προς την Άνω Πόλη, σκαλώνοντας στο κατάστημα λίγο μετά την Αγίου Δημητρίου.

hellofrom Thessaloniki!

Το hellofrom σε βάζει στον κόσμο του, εκεί που η τέχνη και η δημιουργία είναι η δικιά σου ανάμνηση της πόλης. Εκεί που η υψηλή αισθητική και ποιότητα ανταμείβουν τον σύγχρονο ταξιδευτή. Δημιουργήθηκε γύρω από τη λέξη συνεργασία, αφού πιστεύει πως μόνο έτσι φτιάχνεται η μοναδικότητα και τα προϊόντα μνήμης, για όλους τους αστικούς ταξιδιώτες που θα περάσουν το κατώφλι του.

hellofrom Thessaloniki!

Με έμπνευση την εμπορική δραστηριότητα της Θεσσαλονίκης του 19ου αιώνα και των αρχών του 20ου και με σεβασμό στην αρχιτεκτονική κουλτούρα της γειτονιάς στην οποία φιλοξενείται, το hellofrom δεν είναι μόνο ένα souvenir shop, αλλά αποτελεί ένα από τα καλύτερα concept store με σφραγίδα Θεσσαλονίκης και με παγκόσμιο όραμα.

hellofrom Thessaloniki!

Παρέα με την αφρόκρεμα των σύγχρονων Ελλήνων designers αλλά και με τις custom σειρές του, ανάγει τη Θεσσαλονίκη (SKG) σε ένα ισχυρότατο brand.

hellofrom Thessaloniki!

Υπέροχα και μίνιμαλ t-shirts εμπνευσμένα από την ιστορία της Μακεδονίας (Love Greece), τσάντες, μαγνητάκια, τσιμεντένια coasters με το χάρτη της Θεσσαλονίκης (Α Future Perfect), το Κεραμικό Κουλούρι της Χριστίνας Μόραλης (το βρίσκεις μόνο εδώ), και άλλα τόσα που θα σε κάνουν να ξαναγυρίσεις εδώ, είτε σαν ταξιδιώτης είτε σαν κάτοικος της πόλης, προσθέτοντας μνήμες και εικόνες. Ηello From Thessaloniki!

hellofrom Thessaloniki!

Υ.Γ.: Tη δημιουργία και ανάπτυξη του brand hellofrom έχουν αναλάβει οι Beetroot Design Group, καθώς και την αρχιτεκτονική ταυτότητα του καταστήματος σε συνεργασία με το αρχιτεκτονικό γραφείο The Cabinet.

hellofrom Thessaloniki!

www.facebook.com/hellofromthessaloniki

hellofrom Thessaloniki!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ