Design & Αρχιτεκτονικη

Νέοι καθρέφτες Ideal Standard, όχι μόνο για το μπάνιο

Οι νέοι φουτουριστικοί καθρέπτες της Ideal Standard δεν προορίζονται πια μόνο για το μπάνιο, αλλά και για το καθιστικό σου.

2004-812_0.jpg
Μιχάλης Μάτσας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
3290-21565.jpg

Οι νέοι φουτουριστικοί καθρέπτες της Ideal Standard δεν προορίζονται πια μόνο για το μπάνιο, αλλά και για το καθιστικό σου. Δημιουργία του Iταλού αρχιτέκτονα Matteo Baroni και του βραβευμένου σχεδιαστή Fabio Valeriani, η νέα συλλογή φέρνει "την ψηφιακή εποχή στο μπάνιο", χάρη στον πρωτοποριακό σχεδιασμό της. Τα φωτιστικά effect, που δημιουργούν «αόρατοι» εσωτερικοί λαμπτήρες, αποκαλύπτουν μια άλλη διάσταση!

Οι νέοι καθρέπτες της Ideal Standard διατίθενται σε τρεις σειρές, Traffic, Esse και Bubble.

Ideal Standard - Mirrors

Traffic: Σύγχρονος σχεδιασμός, με φωτεινά γεωμετρικά σχήματα και δυναμικό σχεδιασμό. Δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε λευκό, μπλε ή πράσινο φωτισμό.

Ideal Standard - Mirrors

Esse: Ένας λαμπτήρας φθορισμού μέσα στον καθρέπτη φωτίζει ήπια το μπάνιο και προσφέρει καθαρό φως για το μακιγιάζ και την προσωπική περιποίηση.

Ideal Standard - Mirrors

Bubble: Ο προχωρημένος σχεδιασμός δίνει αίσθηση πολυτέλειας σε κάθε χώρο. Με καθαρές, κομψές γραμμές προσαρμόζεται σε κάθε περιβάλλον, με στυλ και εργονομία. Ο ενσωματωμένος μεγεθυντικός καθρέπτης προσφέρει το τέλειο κοντινό πλάνο.

Τους καθρέπτες της Ideal Standard, θα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα ειδών μπάνιου σε όλη την Ελλάδα και στο Εκθεσιακό Κέντρο της εταιρείας: Ideal Standard Showroom, Λ. Μεσογείων 265, Ν. Ψυχικό, Αθήνα ΤΚ.154 51, τηλ. 210 6790 880-2.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ