Πολιτισμος

Fiesta Voio: Μουσική, αδρεναλίνη και διασκέδαση στις όχθες του Αλιάκμονα

Το φεστιβάλ που αγαπήθηκε επιστρέφει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από 13 έως 16 Ιουλίου

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το φεστιβάλ Fiesta Voio επιστρέφει 13-16 Ιουλίου, στο Μικρόκαστρο-Σιάτιστα: Το line up και οι παράλληλες δραστηριότητες στις όχθες του Αλιάκμονα

Το φεστιβάλ Fiesta Voio επιστρέφει 13-16 Ιουλίου, στο Μικρόκαστρο-Σιάτιστα: Το line up και οι παράλληλες δραστηριότητες στις όχθες του Αλιάκμονα

Το Fiesta Voio ανοίγει τις πόρτες του για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με ακόμη πιο δυναμικό line-up. Με ένα πολυσυλλεκτικό μουσικό πρόγραμμα σε ένα ειδυλλιακό τοπίο στις όχθες του Αλιάκμονα, δύο μόλις χιλιόμετρα από την Εγνατία Οδό, στο κέντρο της Δυτικής Μακεδονίας, μια ώρα από τη Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα, τα Τρίκαλα και τη Φλώρινα.

Fiesta Voio 2023: Το line up του φεστιβάλ

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου έρχεται με τους μουσικούς του, για μια ξεχωριστή συναυλία. Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η Ελεωνόρα Ζουγαvέλη ανανεώνουν τη συνεργασία τους για το καλοκαίρι, και κάνουν στάση και στο Βόιο. Ο Γιάννης Αγγελάκας με τους 100°C και οι Planet of Zeus επιστρέφουν στη σκηνή του Fiesta Voio για να ξεσηκώσουν ξανά το κοινό. Οι ΛΟΓΟΣ ΤΙΜΗΣ, θα ταξιδεψουν με το νέο τους full album για να θυμίσουν πώς πρέπει να είναι μια ραπ συναυλία. Ο Bloody Hawk θα φέρει όλες τις ποιότητες που έχουν εκτιμηθεί στο ραπ του μέχρι σήμερα. Στο φετινό line-up ξεχωρίζει το πιο ανερχόμενο όνομα του ελληνικού hip hop ο ΕΘΙΣΜΟΣ.

Τα μουσικά δρώμενα όμως δεν τελειώνουν εκεί. Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος, το πρόγραμμα του Fiesta Voio θα είναι γεμάτο με μια μεγάλη ποικιλία από support acts, διαφόρων μουσικών ειδών, από stoner και indie rock μέχρι παραδοσιακές χάλκινες μπάντες (Elephant, Kohana, Εγώ, Arthur Squwaks!, Σταύρος Άλλος).

Μετά το πέρας των συναυλιών θα ακολουθούν ολονύχτια Dj sets. Το δεύτερο stage της διοργάνωσης θα φιλοξενήσει Djs, όπως την Kiki - KiKaBotonaki, τον George Tsilipakos και την Anna Maria Papagianni.

Το Fiesta Voio βέβαια δεν είναι μόνο μουσική, όλες οι δραστηριότητες που απόλαυσαν οι επισκέπτες του έρχονται ξανά για να γεμίσουν τη ζωή του φεστιβάλ. Περιπλάνηση στη μαγευτική κοιλάδα του Αλιάκμονα με ιππασία. Εξερεύνηση των καταπράσινων διαδρομών του Βοΐου. Απογείωση με ένα παραπέντε πάνω από τον μεγαλύτερο ποταμό της χωράς. Αναρρίχηση σε ανεπανάληπτες πλάγιες. Διάσχιση του Αλιάκμονα μέσα σε ένα canoe kayak. Αδρεναλίνη με εκτόξευση πάνω στο zipline. Οι φιλοξενούμενοι του Fiesta Voio θα μπορούν φυσικά να κατασκηνώσουν στο ανανεωμένο χώρο του free camping, όπου φέτος έχει διαμορφωθεί εκ νέου, με τρόπο που θα κάνει τη διαμονή στον χώρο της διοργάνωσης ακόμα πιο ευχάριστη.

FIESTA VOIO 2023 SPOT

Fiesta Voio: Οι τιμές εισιτηρίων

  • 15 ευρώ ημερήσιο (προπώληση)
  • 18 ευρώ (στο ταμείο)
  • 45 ευρώ ολόκληρο το τετραήμερο του Fiesta Voio (προπώληση) 
  • 50 ευρώ (στο ταμείο.)

Δωρεάν είσοδος για παιδιά κάτω των 12 ετών με συνοδεία κηδεμόνα.

Για ευκολότερη πρόσβαση στον χώρο του φεστιβάλ θα υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια λεωφορείων από και προς την Κοζάνη. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το fiestavoio.com

* Για περαιτέρω ενημέρωση σχετικά με τις δραστηριότητες θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο στον χώρο του φεστιβάλ (ιππασία, hiking, zipline, canoe kayak, παραπέντε).

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY