Πολιτισμος

«Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές» στο Μουσείο Ακρόπολης - Ένα μαγευτικό ταξίδι στον χρόνο

Ξενάγηση στην αρχαιότητα και την καθημερινότητα των ανθρώπων που έζησαν στη σκιά του βράχου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μουσείο Ακρόπολης: Συμμετέχει στις «Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές» του υπουργείου Πολιτισμού με δύο έκτακτες παρουσιάσεις το Σαββατοκύριακο 27-28 Μαΐου.
Περπατώντας στην αρχαία γειτονιά του Μουσείου Ακρόπολης με οδηγούς τους αρχαιολόγους του μουσείου © Γιώργος Βιτσαρόπουλος

Μουσείο Ακρόπολης: Συμμετέχει στις «Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές» του υπουργείου Πολιτισμού με δύο έκτακτες παρουσιάσεις το Σαββατοκύριακο 27-28 Μαΐου.

Mε δύο έκτακτες παρουσιάσεις της θεματικής «Περπατώντας στην αρχαία γειτονιά του Μουσείου Ακρόπολης» συμμετέχει το Σαββατοκύριακο 27-28 Μαΐου το Μουσείο Ακρόπολης στην πανελλήνια επετειακή δράση «Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές», που διοργανώνει το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Με οδηγούς τους αρχαιολόγους του Μουσείου, οι επισκέπτες περιηγούνται στην αρχαιολογική ανασκαφή που απλώνεται στη βάση του κτιρίου και κάνουν ένα μαγευτικό ταξίδι στον χρόνο, την ιστορία και την καθημερινότητα των ανθρώπων που έζησαν στη σκιά του βράχου της Ακρόπολης για περισσότερο από 4.500 χρόνια.

Οι ενδιαφερόμενοι συμμετέχουν με μηδενικό εισιτήριο το οποίο εκδίδεται από τα ταμεία εισιτηρίων του Μουσείου (έως 20 άτομα ανά παρουσίαση). Για τη συμμετοχή απαιτείται ηλεκτρονική κράτηση στο events.theacropolismuseum.gr.

Οι παρουσιάσεις πραγματοποιούνται το Σάββατο 27 Μαΐου (11:30 στα αγγλικά & 13:00 στα ελληνικά) και την Κυριακή 28 Μαΐου (10:30 στα αγγλικά & 12:30 στα ελληνικά), διαρκούν 60' η κάθε μία.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY