Πολιτισμος

Έγινε ΤΟ ΣΩΣΕ έξω από τη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση

Το πάρτι για όλους τους Αθηναίους που έδωσε το σύνθημα για τη νέα καλλιτεχνική χρονιά

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
stegi_to_swse_partykiki_papadopoulou_118.jpg
© Κική Παπαδοπούλου

Το Onassis Athens Street Party ήταν ένα πάρτι της Στέγης που έδωσε το σύνθημα για τη νέα καλλιτεχνική χρονιά, ένα πάρτι που ξεκίνησε ως μια ευκαιρία συνάντησης για τη γειτονιά της Στέγης, για τη γειτονιά του Νέου Κόσμου, αλλά τελικά εξελίχθηκε σε ένα πάρτι για όλους τους Αθηναίους, καθώς παραβρέθηκαν 10.000 άτομα. Tην Πέμπτη 4 Οκτωβρίου από τις 19:00 το απόγευμα έγινε ΤΟ ΣΩΣΕ έξω από τη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.

img_1576.jpg
© Κική Παπαδοπούλου

Το πάρτι είχε ως σύνθημα «Φέτος στη Στέγη θα γίνει ΤΟ ΣΩΣΕ» με αφορμή την παράσταση Το Σώσε του Μάικλ Φρέιν που κάνει πρεμιέρα Τετάρτη 10 Οκτωβρίου στη Στέγη σε σκηνοθεσία Εκτορα Λυγίζου.

img_0967.jpg
© Κική Παπαδοπούλου

Το πρωτότυπο πάρτι περιλάμβανε dj sets και λάιβ από τη Μαρίνα Σάττι με τις Φωνές Yalla. Ο φούρνος της γειτονιάς μοίραζε κουλούρια, υπήρχαν μπύρες και τσάντες με το πρόγραμμα της σεζόν. Ο κόσμος φωτογραφήθηκε σε ένα ευρηματικό photo booth. Μια γιορτή για όλους στην Αθήνα.

Το «σώσε» θα γίνει όμως και καλλιτεχνικά, αφού η Στέγη έχει ετοιμάσει ένα δυνατό πρόγραμμα για τη νέα σεζόν 2018-2019, το οποίο περιλαμβάνει θέατρο, χορό, μουσική, κινηματογράφο, εικαστικά, ψηφιακά προγράμματα και συζητήσεις. Διαβάστε όσα μας είπαν στο τεύχος της A.V. που κυκλοφορεί η Κάτια Αρφαρά, Επικεφαλής Προγραμμάτων Θεάτρου & Χορού, και ο Χρήστος Καρράς, Επικεφαλής Μουσικών Προγραμμάτων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ