Πολιτισμος

Το δημοψήφισμα επηρεάζει το Φεστιβάλ Αθηνών

Ποιες παραστάσεις και εκδηλώσεις ακυρώνονται

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το Φεστιβάλ Αθηνών προέβη σε νέα ανακοίνωση σχετικά με τις παραστάσεις και τις εκδηλώσεις που ακυρώνονται λόγω του δημοψηφίσματος της Κυριακής 5 Ιουλίου.

Συγκεκριμένα, οι παραστάσεις που ακυρώνονται είναι οι:

• Την Κυριακή 5 Ιουλίου στην Πειραιώς 260: Η θεατρική παράσταση Textilen, της Μαρίας Ευσταθιάδη σε σκηνοθεσία Βίκτωρα Αρδίττη. Τη Δευτέρα 6 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

• Την Κυριακή 5 Ιουλίου στην Πλατεία Κλαυθμώνος: Το δρώμενο του Πρόδρομου Τσινικόρη «Στη μέση του δρόμου». Αντ' αυτού θα προστεθεί νέα ημέρα διεξαγωγής, την Πέμπτη 9 Ιουλίου.

• Τη Δευτέρα 6 Ιουλίου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού: Η συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών με τους Στέφανο Τσιαλή και Αλαίν Λεφέβρ.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων της παράστασης «Textilen» για τις 5 Ιουλίου μπορούν να μεταφέρουν τα εισιτήρια τους για τις 6 Ιουλίου στα κεντρικά εκδοτήρια Πανεπιστημίου 39 ή καλώντας στο τηλεφωνικό κέντρο στο 210 3272000.

Για αυτούς που επιθυμούν να τους επιστραφεί η αξία των εισιτηρίων ισχύουν τα παρακάτω: Αγορές με μετρητά: επιστροφή χρημάτων απο τα κεντρικά Εκδοτήρια του Φεστιβάλ (Πανεπιστημίου 39, εντός στοάς Πεσμαζόγλου καθημερινά 9.00-17.00 και Σάββατο 9.00-15.00) μετά τη λήξη της τραπεζικής αργίας. Αγορές με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες: η επιστροφή των χρημάτων γίνεται αυτόματα με την ακύρωση των εισιτηρίων.


ΦΩΤΟ: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΝΩΝ/ΘΩΜΑΣ ΔΑΚΑΛΑΚΗΣ